Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Λεβέντης προς Τσίπρα και Μητσοτάκη: Αφήστε τις κοκορομαχίες και σχηματίστε οικουμενική

Επιμένει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στο πάγιο αίτημα του τον τελευταίο καιρό για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Σε ανακοίνωση του κόμματός του μάλιστα, τονίζεται ότι οι δύο ηγέτες των μεγαλύτερων κομμάτων της ελληνικής πολιτικής σκηνής, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να αφήσουν τις κοκορομαχίες και να συνεννοηθούν για το καλό του τόπου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι δύσκολα για μεγάλο αριθμό Ελλήνων, ιδιαίτερα για τους άνεργους, τους γέροντες συνταξιούχους και αυτούς που υποχρεώθηκαν να αναχωρήσουν στο εξωτερικό. Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη, να αφήσουν τις άσκοπες κοκορομαχίες και τις ανούσιες συγκρούσεις και να συμβάλλουν στο να γίνει αμέσως μια οικουμενική κυβέρνηση, διαφορετικά να βαδίσουμε προς εκλογές τίμιες, χωρίς ψέματα και υπερβολές, γιατί τα επόμενα λάθη θα είναι ανεπίτρεπτα και λίαν επικίνδυνα για τη χώρα.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους.»

Send this to a friend