• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 03:47

Αθήνα

21 oC

αίθριος καιρός

Μητσοτάκης στον Alpha: «Χυδαία προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κόψω το δώρο Χριστουγέννων»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε σήμερα συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε σήμερα συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό και τόνισε ότι σήμερα ο «όπου υπάρχει σκάνδαλο βρίσκεται από κάτω ο Νίκος Παππάς».

«Δεν είπα ποτέ ότι η Ελλάδα δε θα βγει στις εκλογές. Το πρόβλημα είναι ποιον εμπιστεύονται οι ξένοι επενδυτές.Σε μεγάλο βαθμό η πορεία της οικονομίας και του δανεισμού προεξοφλεί μία πολιτική αλλαγή», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε:  «Η σωστή εκτίμηση είναι ότι το κλίμα είναι θετικό επειδή εκτιμούν ότι θα είμαστε η επόμενη κυβέρνηση». 

«Δεσμεύομαι ότι θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη αυτά που ο κ. Τσίπρας αδικαιολόγητα της πήρε»

«Ο κ. Τσίπρας διέλυσε τη μεσαία τάξη. Είπε απίστευτα ψέματα για να κερδίσει την εξουσία. Μέσα του ξέρει ότι φεύγει και λέει άλλα τόσα ψέματα. Ποιον θα πιστέψει ο λαός; Ήρθε με την αυτοπεποίθηση του νικητή και φεύγει με τον εκνευρισμό του ηττημένου», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπογράμμισε ότι ο κόσμος ξέρει ποιος θα στηρίξει την οικονομία των πολλών και όχι των λίγων.

«Χυδαία προπαγάνδα ότι θα κόψω το δώρο Χριστουγέννων»

«Η κυβέρνηση επιδίδεται σε χυδαία προπαγάνδα-Fake news. Ποτέ δεν είπα ότι θα κόψω το δώρο των Χριστουγέννων στους ιδιωτικούς υπάλληλους. Είπε ότι είμαι απέναντι στην επιδοματική πολιτική και στα δωράκια. Βγήκαν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και εφημερίδες σε διατεταγμένη υπηρεσία και έβγαλαν το αισχρό fake news. Ουδέποτε αναφέρθηκε σε αυτό», ξεκαθάρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν είναι μόνο τα Εξάρχεια, πολλές περιοχές υποφέρουν...»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα Εξάρχεια και μίλησε για το στοίχημα της «επόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας» για την επέκταση του Αρχαιολογικού Μουσείου, αλλά και την επιστροφή της ομάδας «Δ». Τόνισε δε ότι «δεν είναι μόνο τα Εξάρχεια που έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα εγκληματικότητας, αλλά πολλές περιοχές της Αθήνας υποφέρουν».

«Κυβέρνηση θα υπάρξει μετά τις εκλογές»

Ο αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτός ο κ. Τσίπρας θα αφήνουν κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας σε μία πλατιά κυβερνητική συμμαχία», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστηρίζοντας ότι άμεσα θα πρέπει να αλλάξει ο εκλογικός νόμος και να παύσει η απλή αναλογική. Εξέφρασε δε, τη βεβαιότητα ότι κυβέρνηση θα υπάρξει μετά τις εκλογές.

Δείτε ζωντανά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Send this to a friend