Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Και επισήμως υποψήφιος ο Γ. Μανιάτης! Κατέθεσε τις υπογραφές- Τι είπε για τα τεχνικά προβλήματα

Τις απαιτούμενες υπογραφές προκειμένου να είναι έγκυρη η υποψηφιότητά του κατέθεσε σήμερα ο πρώην υπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Μανιάτης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις της επιτροπής Αλιβιζάτου, για να είναι κάποιος υποψήφιος θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου να παρουσιάσει 1.000 υπογραφές, που θα προέρχονται από τουλάχιστον από επτά περιφέρειες (από τις 13 συνολικά) της χώρας.

Η επιστολή του κ. Μανιάτη στον Νίκο Αλιβιζάτο

«Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια της από 6.9.2017 υποβολής της δήλωσης υποψηφιότητάς μου στην Επιτροπή σας, σας καταθέτω σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία 1.250 υπογραφές από όλες τις περιοχές της χώρας, οι οποίες έχουν ταξινομηθεί ανά περιφέρεια. Για όλες τις περιφέρειες της χώρας ο αριθμός των υπογραφών υπερβαίνει τον αριθμό των 50. Επί πλέον σας καταθέτω, ενδεικτικά, υπογραφές από Έλληνες του εξωτερικού (14η Περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού).

Με εκτίμηση

Γιάννης Μανιάτης».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από το περιβάλλον του κ. Μανιάτη, εκφράστηκε παράλληλα η εμπιστοσύνη στον Νίκο Αλιβιζάτο σχετικά με την τελική επίλυση όλων των τεχνικών θεμάτων για μια διαφανή διαδικασία.

Send this to a friend