
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με δήλωσή του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος απάντησε στα όσα είπε το πρωί της Κυριακής 28/08 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το θέμα των υποκλοπών και την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.
Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Γεωργιάδης είπε μεταξύ άλλων, υποβαθμίζοντας το θέμα της παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη πως «ο κόσμος θα πεινάσει τον χειμώνα κι εμείς ασχολούμαστε με το κινητό του Ανδρουλάκη…».
Απαντώντας στον Άδ. Γεωργιάδη ο Δημήτρης Μάντζος ανέφερε τα εξής:
«Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης, τόσο θα κορυφώνεται και η εκστρατεία προπαγάνδας από την πλευρά της ΝΔ.
Η Κυβέρνηση, που είναι υπεύθυνη και για τις υποκλοπές και για τη δραματική κατάσταση στην ενέργεια, δημιουργεί ψεύτικα διλήμματα, με μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Μέχρι προχθές, μας έλεγαν ότι ο Ανδρουλάκης φταίει που τον παρακολουθούσαν, σε λίγο θα μας πουν ότι εκείνος φταίει και για τη φτώχεια!
Όσα όμως και να λένε και όσα και να γράφουν, δεν λένε την αλήθεια. Και τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα:
Γιατί παρακολουθήθηκε ένας ευρωβουλευτής μετά από οκτώ χρόνια θητείας;
Ποιοι «εθνικοί λόγοι» συνέτρεχαν στην αρχή της εσωκομματικής διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και εξαφανίστηκαν με την εκλογή του Προέδρου;
Γιατί και ποιος προσπάθησε -την ίδια ακριβώς περίοδο- να τον παγιδέψει με το πανάκριβο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator?
Γιατί και με ποιο στόχο η ηγεσία της ΝΔ ήθελε όμηρο τον ίδιο και την παράταξη;».
Ροή Ειδήσεων
31/01/2023 | 15:44
Η προσωπική εξομολόγηση της Έλενα Χριστοπούλου για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά – «Ο σύντροφος μου είναι φούρναρης»

31/01/2023 | 15:04
Βίκυ Παγιατάκη: Η απάντηση στην Άση Μπήλιου και τα «καρφιά» της για τους άλλους αστρολόγους
31/01/2023 | 14:49
Κατερινόπουλος για την υπόθεση διαφθοράς στην ΕΛΑΣ: Nα προσέχει μη βρεθεί σε κανένα χαντάκι αυτός που μίλησε

31/01/2023 | 14:44
Καιρός – Καλλιάνος: «Μούφα ολκής ο χιονιάς στην Αττική – Στους 15 βαθμούς η θερμοκρασία τα μεσημέρια»
31/01/2023 | 14:31
Μάνος Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: «Η κατηγορούμενη από τον Κορυδαλλό ρωτούσε τι κάνω, αντί να ψάχνει από τι πέθαναν τα παιδιά μας»

29/01/2023 | 13:23
Ανδρουλάκης: Όχι σε παζάρια εξουσίας για κάποιες υπουργικές θέσεις! Δεν είμαι σαν τους Τσίπρα- Μητσοτάκη
29/01/2023 | 15:46
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές ανά Εκλογική Περιφέρεια – Αναλυτικά η λίστα

31/01/2023 | 11:55
Ανδραβίδα -Πτώση F-4: «Είδα μια έκρηξη, φωτιά μέσα στη θάλασσα» είπε ο πιλότος του άλλου αεροσκάφους-Σε εξέλιξη οι έρευνες
30/01/2023 | 15:17
Αργύρης Παπαργυρόπουλος για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: «Έχω τις αντιρρήσεις μου… όταν έχεις και κάποια παιδιά μεγάλα»

29/01/2023 | 16:21
«Ηχηρά» μηνύματα Ανδρουλάκη στην ΚΠΕ: «Πάρτε την Παράταξη στα χέρια σας! Αυτόνομη η πορεία μας»
30/01/2023 | 13:55
Σπύρος Πώρος: Ο γιος του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ είναι σε σχέση με την κόρη της Χάιντι Κλουμ

30/01/2023 | 11:48
Αθηνά Δρέττα στο TheCaller: «Αριστερά και Δεξιά δεν υπάρχουν πια παρά ως φαντάσματα του εαυτού τους»
Δημοφιλή

Θεοδωρικάκος: Ο απερχόμενος διοικητής του Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ δεν με ενημέρωνε ούτε στοιχειωδώς
