Αθήνα

17 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Λάκης Λαζόπουλος: Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Κόλλια: «Μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο δικό μας Μνημόνιο και αυτών του παρελθόντος»

Την άποψη ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αντιμετωπίζει με επιτυχία το προσφυγικό ζήτημα, εκφράζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, υφυπουργός Εσωτερικών

Την άποψη ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αντιμετωπίζει με επιτυχία το προσφυγικό ζήτημα, εκφράζει σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

[adsense]

«Το σύνολο των πολιτικών και των δράσεών μας συνδυάζει την προστασία των Ελλήνων και των τοπικών κοινωνιών μας ταυτόχρονα με την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος με όρους ανθρωπισμού», τονίζει η κ. Κόλλια – Τσαρουχά.

Εξάλλου, όπως τονίζει, και τα δύο κόμματα της κυβέρνησης υπηρετούν «τις υψηλές προτεραιότητες που έθεσαν υπέρ του συμφέροντος της χώρας και του λαού, μακριά από αντιλήψεις ανταλλαγμάτων» και δεν παραλείπει να διαχωρίσει τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού, που οδήγησε στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου, με εκείνες των προηγούμενων κυβερνήσεων.

[adsense]

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στη συμφωνία που πετύχαμε και τα μνημόνια του παρελθόντος», αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει τον κοινωνικό χαρακτήρα της συμφωνίας και τη συμμετοχή της Ελλάδας στις διαπραγματεύσεις ως ισότιμο μέλος. Τέλος, η κ. Κόλλια – Τσαρουχά αναφέρει ότι στόχος της είναι να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, ώστε να καταστεί η Βόρεια Ελλάδα «ατμομηχανή» της ελληνικής οικονομικής ανάπτυξης.

Κορονοϊός: Τα κρούσματα στη Βόρεια Ελλάδα καθορίζουν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης – Ανοικτό το ενδεχόμενο για τοπικά lockdown
Τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, σήμερα στην Αθήνα
Μωραΐτης: Απόλυτο χάος σε Ομοσπονδίες και Σωματεία με ευθύνη Αυγενάκη
Κορονοϊός: Θετικός ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς
Δένδιας: «Οι στενές σχέσεις Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ εγγύηση ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή»
ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Τσιόδρας καλύπτει την αδράνεια της ΝΔ στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα ΜΜΜ”