• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 08:18

Αθήνα

21 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Μύδροι» Άδωνι κατά Κοντονή! «Καταπάτησε το Σύνταγμα»- «Με τον Κυριάκο νόμος και τάξη θα επανέλθουν στην πρωτεύουσα»

«Μύδροι» Άδωνι κατά Κοντονή! «Καταπάτησε το Σύνταγμα»- «Με τον Κυριάκο νόμος και τάξη θα επανέλθουν στην πρωτεύουσα»

«Αν δεν έχει καταλάβει ακόμα τι μπορεί και τι δεν μπορεί να λέει ένας Υπουργός Δικαιοσύνης, τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα», ανέφερε για τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τα όσα είπε μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης για την Ηριάννα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Για τις παρεμβάσεις Κοντονή στη Δικαιοσύνη

«Δεν υπάρχει καμία στοχοποίηση του κ. Κοντονή από τη Νέα Δημοκρατία. Υπάρχει όμως ένα όριο στη Δημοκρατία μας. Ο κ. Κοντονής δήλωσε στην ΕΡΤ ότι ο κάθε πολίτης μπορεί να κρίνει μια δικαστική απόφαση. Ο κάθε πολίτης μπορεί, ο Υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπορεί. Ο κ. Κοντονής για άλλη μία φορά έχει προκαλέσει καταπάτηση του Συντάγματος και της διάκρισης των εξουσιών. Αν δεν έχει καταλάβει ακόμα τι μπορεί και τι δεν μπορεί να λέει ένας Υπουργός Δικαιοσύνης, τότε έχουμε μεγάλο πρόβλημα».

Για τα επεισόδια στην Ερμού

«Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνει Πρωθυπουργός αυτές οι παθογένειες του παρελθόντος θα τελειώσουν. Ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν στην πρωτεύουσα. Ρωτάτε, αν αυτοί οι επιχειρηματίες που τα φέρνουν βόλτα με δυσκολία μπορούν να πληρώσουν τις ζημιές που έκαναν κάποια “παλιόπαιδα” για την πλάκα τους και για τη δήθεν επανάστασή τους; Την περασμένη Κυριακή, έδειραν έναν Ελληνοαυστραλό που μπήκε να ψωνίσει σε ένα κατάστημα. Είναι αυτές εικόνες χώρας που θέλει να βγει στις αγορές;».

Για το πρωτοσέλιδο της “Αυγής” περί παρεμβάσεων της Ν.Δ. στη Δικαιοσύνη

«Την ίδια μέρα που η “Αυγή” ετοιμάζει αυτό το πρωτοσέλιδο και ο κ. Κοντονής λέει στην ΕΡΤ περί παρεμβάσεων της Νέας Δημοκρατίας στη Δικαιοσύνη, ο κ. Κασιδιάρης στέλνει επιστολή σε όλους τους βουλευτές του Κοινοβουλίου με πρόταση κατάθεσης Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρεμβάσεις Σαμαρά στη Δικαιοσύνη κατά της Χρυσής Αυγής. Είναι σε κοινή γραμμή, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα».

Για την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία

«Η Εξεταστική Επιτροπή για το Ερρίκος Ντυνάν έγινε προκειμένου, στο τέλος, να πάνε εμένα και τον κ. Βορίδη σε προανακριτική επιτροπή με το αδίκημα της απιστίας, δηλαδή ότι βλάψαμε το δημόσιο. Πως μπορείς να βλάψεις το δημόσιο αφού το Ντυνάν δεν ήταν δημόσιο; Στις 27 Ιουλίου έχω κληθεί στην Εξεταστική Επιτροπή και εκεί θα δώσω όλες τις απαντήσεις».

Send this to a friend