Αθήνα

10 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κρίσιμες ώρες για τη Νανά Παλαιτσάκη: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση- Η τελευταία της ανάρτηση για τον εμβολιασμό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με λυγμούς και φωνάζοντας «ζήτω η Μακεδονία» παρέδωσε η Κόλλια-Τσαρουχά στη Νοτοπούλου (vid)

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει φέρει τη συμφωνία των Πρεσπών με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ, ένα στέλεχός της, η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά...

Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει φέρει τη συμφωνία των Πρεσπών με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ, ένα στέλεχός της, η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, την ώρα που παρέδιδε στην Κατερίνα Νοτοπούλου το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης καλούσε τους παρευρισκομένους να φωνάξουν «ζήτω η Μακεδονία».

Στην ομιλία της η πρώην υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά κλαίγοντας σχεδόν εξέφρασε τη χαρά της που το υπουργείο «μένει σε γυναικεία χέρια» όπως είπε, ενώ στη συνέχεια κάνοντας και απολογισμό του έργου της τα τελευταία 3,5 χρόνια υποσχέθηκε ότι από τη νέα της θέση αυτή της υφυπουργού Εθνικής Άμυνας θα συνεχίσει τον αγώνα της για τη διεθνή αναβάθμιση της Μακεδονίας και τη Θράκης.

Κλείνοντας την ομιλία της είπε «ζήτω η Μακεδονία» και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να κάνουν το ίδιο.

Το πρόσωπο των ημερών η πρώην υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Νοτοπούλου που αύριο θα υποδεχτεί τον Αλέξη Τσίπρα και τους παραγωγικούς φορείς στη σύσκεψη που θα γίνει στο υπουργείο, ως υπουργός Μακεδονίας Θράκης δεν μπορούσε να κρύψει το τρακ της.

Ευχαρίστησε την προκάτοχό της αλλά και τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη, υποσχέθηκε πως «η Μακεδονία και η Θράκη θα γίνουν πρωτοπόρες στην ανάπτυξη μακριά από τις πολιτικές του παρελθόντος που καθήλωσαν τη Θεσσαλονίκη» και υπογράμμισε ότι θα πολεμήσει για «κοινωνική δικαιοσύνη και στήριξη των παραγωγικών μονάδων». Προς το τέλος της ομιλίας της μάλιστα όταν κόμπιασε απολογήθηκε λέγοντας: «Δεν είμαι συνηθισμένη σε τέτοια».

Βενιζέλος: Η στρατηγική του Ελσίνκι ήταν το optimum με βάση τα δεδομένα της εποχής του
Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας
Έκκληση Μητσοτάκη στους πολίτες να εμβολιαστούν το συντομότερο
Ο Βαρουφάκης ζητά κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας
Άδωνις Γεωργιάδης: Το κράτος δεν μπορεί να δίνει λεφτά για πάντα- Η επιτροπή λέει όχι στα ανοικτά εμπορικά κέντρα
Χρυσοχοΐδης σε Τσίπρα: «Ανίερο να σκυλεύεις πολιτική σε φρέσκο αίμα δημοσιογράφου»