Αθήνα

12 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Είμαι πατέρας πέντε παρ’ ολίγον παιδιών, εκείνη την εποχή ήταν της μόδας οι εκτρώσεις»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλη συμμετοχή στις επετειακές εκδηλώσεις της ΠΑΣΠ για την 17η Νοέμβρη

Με τη συμμετοχή πολλών φοιτητών και νεολαίων της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης (ΠΑΣΠ) ολοκληρώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις Πολυτεχνείου.

Με τη συμμετοχή πολλών φοιτητών και νεολαίων της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης (ΠΑΣΠ) ολοκληρώθηκαν οι επετειακές εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Η εκδήλωση που περιελάμβανε βίντεο, φωτογραφικό υλικό και ομιλίες έλαβε χώρα για δεύτερη χρονιά στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του ΣΕΦ.

pasp_politexneio4_1711

Οι νέοι σοσιαλιστές συζήτησαν για την σημασία της εξέγερσης στην πτώση της Χούντας, ενώ αναζητήθηκαν οι παραλληλισμοί με το σήμερα. Κοινός τόπος των συζητήσεων φοιτητών και σπουδαστών της ΠΑΣΠ ήταν η ανάγκη για μια διαφορετική πολιτική προσέγγιση στα προβλήματα των νέων στην εποχή της Κρίσης.

pasp_politexneio2_1711

Κατά τη διάρκεια του διήμερου εκδηλώσεων επισκέφτηκαν την έκθεση δεκάδες νέοι άνθρωποι, μέλη συνδικαλιστικών σωματείων, ενώ από το ΠΑΣΟΚ το «παρών» έδωσαν ο γραμματέας της ΚΟ Βασίλης Κεγκερογλου και ο  εκπρόσωπος τύπου Παύλος Χρηστίδης.

pasp_politexneio_1711

Βρούτσης: Καμία αλλαγή σε όρια ηλικίας και συντάξεις – Ποιοι δικαιούνται έκτακτη επιχορήγηση εορτών
Οι αριθμοί της πανδημίας θα κρίνουν τις ημερομηνίες για τα… «ανοιχτά» Χριστούγεννα – Τι αναμένουν και τι προσδοκούν κυβέρνηση και ειδικοί
Τα επιδημιολογικά δεδομένα θα κρίνουν τις αποφάσεις για την άρση του lockdown – Νέο μήνυμα Μητσοτάκη για… Χριστούγεννα αλλιώς
Νοτοπούλου: Ο Μητσοτάκης επέλεξε ένα τσουρέκι, αντί για την πραγματικότητα στην Θεσσαλονίκη
Μητσοτάκης: Έχουμε δύσκoλες μέρες μπροστά μας – Όχι σε ημερομηνίες για την άρση του lockdown
Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό – Η ατζέντα