Αθήνα

 

35 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε... fast-forward!

marinakis 5 scaled e1743071945433
Π. Μαρινάκης: Σήμερα γράφτηκε μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας μας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την ένταση με τη Μηχαηλίδου ο Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Γιαννόπουλο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ο απόηχος από τις αντιδράσεις που προκαλεί απόφαση της υφυπουργού Εργασίας Δ. Μιχαηλίδου για νέους κανόνες λειτουργίας των δομών παιδικής προστασίας που κατά τον πρόεδρο του “Χαμόγελου του Παιδιού” θα οδηγήσουν σε λουκέτο την ιστορική οργάνωση, έφτασε μέχρι τις ΗΠΑ και τον πρωθυπουργό.

Με το θέμα θα ασχοληθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφοντας από την Ουάσιγκτον.

Όπως δηλώνει στο NΕWS 24/7 ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος: “Υπήρξε μια επικοινωνία από την πλευρά του πρωθυπουργού και μου ζητήθηκε να σταματήσουμε για κάποιες ημέρες τις αντιδράσεις και να περιμένω μέχρι την επιστροφή του από τις ΗΠΑ για να συναντηθούμε με πρόθεση να βρεθεί λύση. Θα τηρήσω την υπόσχεση που έδωσα να περιμένω ώστε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η συνάντηση. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο για την μοναδική υποστήριξη. Στα κοινωνικά δίκτυα επικρατεί χαμός. Μας τηλεφωνούν άνθρωποι από όλο τον κόσμο”.

“Κάτω τα χέρια από το Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι ρεζίληδες αυτοί που δεν έχουν αναγνωρίσει την προσφορά αυτού του συλλόγου, χρόνια τώρα. Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργοί, όλων των κομμάτων. Τα σπασμένα να τα πληρώνει αυτός ο εκπληκτικός σύλλογος που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και έχει προσφέρει βοήθεια σε χιλιάδες παιδιά και οικογένειες” είπε στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης.

Και ξέσπασε: “Δεν πίστευα στα αυτιά μου με αυτά τα οποία άκουγα χθες στη συνέντευξη Τύπου όπου ο Κώστας Γιαννόπουλος, εθελοντές, παιδιά που μεγάλωσαν εκεί και επιστήμονες, έλεγαν για τον κίνδυνο και την απειλή να κλείσει το Χαμόγελο του Παιδιού. Εμένα δεν το σηκώνει η συνείδησή μου γιατί έρχομαι αρκετά χρόνια πίσω, όταν με τον μικρό Ανδρέα, το σύμβολο του Χαμόγελου του Παιδιού, έδινε μέσα από την δική μας εκπομπή, την υπόσχεση πως θα δημιουργηθεί ένας σύλλογος που θα δίνει χαμόγελο στα παιδιά. Θα μας βρουν απέναντι και εμάς, όσοι πάρουν απόφαση να κλείσουν το Χαμόγελο του Παιδιού” είπε, έχοντας ως καλεσμένο τον Κ. Γιαννόπουλο.

 

Ροή Ειδήσεων

screenshot 12

09/07/2025 | 16:25

Συναγερμός στην Τανάγρα: Συνελήφθησαν 4 άτομα επειδή κατασκόπευαν Rafale και υποδομές της ΕΑΒ

09/07/2025 | 16:22

Ζηλιάρηδες και ανταγωνιστικοί όσοι δεν νιώθουν άνετα με το ύψος τους – Έρευνα αποκαλύπτει

09/07/2025 | 16:20

Ενοχή για οχτώ από τους εννέα κατηγορούμενους για τις δολοφονίες μελών της Greek Mafia αποφάσισε το δικαστήριο
mitsotakis kata tsipra

09/07/2025 | 16:12

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Ζητά απεγνωσμένα να ξεπλυθεί από τον ολέθριο ρόλο του

09/07/2025 | 16:10

Ζ. Μακρή για τον εκβιασμό της από δημοσιογράφο: Ήταν υποχρέωσή μου να προσφύγω στη δικαιοσύνη (audio)

09/07/2025 | 16:03

Δεν πνίγηκε, υπέστη έμφραγμα – Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του ΟΥΚα
6603969 1 scaled 1

09/07/2025 | 16:00

Στο Λαύριο μεταφέρονται οι 520 μετανάστες που έφτασαν στην Κρήτη τα ξημερώματα – Αύριο θα φτάσουν, ταξιδεύουν συνοδεία πλωτού του Λιμενικού

09/07/2025 | 15:52

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Ειρήνη Μουρτζούκου: «Ανατρίχιασα! Καθόταν εδώ όλο τον χειμώνα, δεν καταλαβαίνετε την απάθεια»

09/07/2025 | 15:50

Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την αντιμετώπιση της βίας στα πανεπιστήμια
otsalan

09/07/2025 | 15:40

Mήνυμα του Οτσαλάν μέσω βίντεο στα μέλη του ΡΚΚ να καταθέσουν τα όπλα τους

09/07/2025 | 15:30

«Rental Family»: Οι πρώτες κριτικές γεννούν φήμες για Όσκαρ στον Μπρένταν Φρέιζερ

09/07/2025 | 15:20

Κίνα: 233 παιδιά νηπιαγωγείου έπαθαν δηλητηρίαση από μόλυβδο καταναλώνοντας φαγητό με τεχνητό χρώμα
androulakis 1 scaled e1748255191708

09/07/2025 | 15:05

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Θα προτείνουμε προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, εσείς τι θα προτείνετε;

09/07/2025 | 15:00

Οι επιπτώσεις της θερμικής καταπόνησης στις γυναίκες

09/07/2025 | 14:50

Απελευθερώθηκε το πλήρωμα του 2ου πλοίου που ήταν υπό ομηρεία από τους Χούθι – Οι «Ασπίδες» συστήνουν να μην περνούν τα πλοία από την Ερυθρά Θάλασσα
6603551
Δωρεά 300 καταδυτικών ρολογιών στους ΟΥΚ – Μητσοτάκης: «Πρώτοι μπαίνουν στη μάχη, τελευταίοι φεύγουν»
xristidis paulos
Π. Χρηστίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το επόμενο δεκαήμερο η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική
mitsotakis arthrou
Καταδυτικά ρολόγια από το Ίδρυμα Λασκαρίδη στα στελέχη της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών
6603243 scaled 1
Σε συναγερμό η κυβέρνηση για την έξαρση του μεταναστευτικού – Σε τρεις άξονες το σχέδιο αντιμετώπισης
6585002 scaled 2
Ζαχαράκη: Τελευταία ευκαιρία για 35.000 «αιώνιους»φοιτητές, διαγράφονται 290.000
6600601 scaled 2
Στη Λιβύη ο Πλεύρης και ο Επίτροπος Μετανάστευσης – Στόχος η άμεση αποκλιμάκωση των μεταναστευτικών ροών προς την Κρήτη