• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 04:54

Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Μετά τις δηλώσεις Βαρουφάκη η Φώφη επανέρχεται για Εξεταστική Επιτροπή από το 2000

Μετά τις δηλώσεις Βαρουφάκη η Φώφη επανέρχεται για Εξεταστική Επιτροπή από το 2000

Το επιχείρημά της επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής από το 2000 μέχρι σήμερα «χαλύβδωσαν» οι δηλώσεις του πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρουφάκη.

[adsense]

«Η πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα εξετάσει από το 2000 έως και σήμερα πως φτάσαμε ως εδώ, αποκτά νέο ενδιαφέρον μετά τα όσα αποκαλυπτικά ακούσαμε και χθες βράδυ από τον κ. Βαρουφάκη», ανέφερε η κα Γεννηματά και συμπλήρωσε με νόημα: «Περιμένουμε τη στάση του κ.Τσίπρα και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας».

«Υπενθυμίζω ότι ο κ.Τσίπρας έσπευσε τον περασμένο Ιούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης της σχετικής επίκαιρης ερώτησης μου στη Βουλή, να καλύψει το πολύτιμο asset για τη χώρα, όπως χαρακτήριζε τον κ. Βαρουφάκη», ανέφερε η ίδια, η οποία έριξε το μπαλάκι και στον νέο πρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας: «Επίσης με ενδιαφέρον περιμένουμε αν θα στηρίξει την πρόταση για εξεταστική επιτροπή, η ΝΔ με το νέο της αρχηγό κ. Μητσοτάκη». «Οφείλουμε στον ελληνικό λαό την αλήθεια», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

Send this to a friend