Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Ο Μηταφίδης ηρωοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ! "Μας εκβιάζουν, αλλά κρατάμε όρθια την κοινωνία"

Ο Μηταφίδης ηρωοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ! "Μας εκβιάζουν, αλλά κρατάμε όρθια την κοινωνία"

«Φυσικά και υπάρχουν συνειδησιακές συγκρούσεις. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε κυνικοί, ούτε αδιάφοροι μπροστά στην κατάσταση αυτή» είπε, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» o βουλευτής A' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο οποίος σχολιάζοντας την ψήφιση των πρόσφατων νέων μέτρων από τη Βουλή, επισήμανε ότι "η κυβέρνηση βρίσκεται κάτω από έναν εκβιασμό με όλη τη σημασία του όρου".

[adsense]

Ο κ. Μηταφίδης υπερτόνισε την αναγκαιότητα ψήφισης των νομοσχεδίων και αναρωτήθηκε "αν πρέπει κάποιος να αφήσει να πεθάνει, ή να σώσει, με οποιοδήποτε τίμημα, έναν ασθενή που πάσχει από γάγγραινα". Είπε χαρακτηριστικά ότι "παίζεται το κεφάλι της χώρας και γι’ τον λόγο αυτόν η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν είναι δυνατόν να υπολογίζει το προσωπικό πολιτικό κόστος", επισημαίνοντας ότι "η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει όρθια την κοινωνία αυτή τη στιγμή".

[adsense]

Στο ερώτημα αν του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει με την πρώην συνάδελφό του Βασιλική Κατροιβάνου, μετά την αποχώρησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μηταφίδης απάντησε: «Ορισμένες φορές που προσπαθούμε να αποτρέψουμε μέτρα, μας θέτουν ευθέως το ζήτημα της συνολικής επαναδιαπραγμάτευσης νομοσχεδίων, της απόσυρσης άρθρων, γιατί αυτό το νεοφιλελεύθερο μπλοκ στην Ευρώπη προσπαθεί πρώτα απ’ όλα να προστατέψει το κεφάλαιο» τόνισε ο κ. Μηταφίδης.

Send this to a friend