Αθήνα

11 oC

αυξημένες νεφώσεις

Μητέρα μικρού Μπεν: «Η Ελληνική Αστυνομία θα έπρεπε να ντρέπεται- Αγνόησε φάκελο από την βρετανική αστυνομία»

Κατά της Ελληνικής Αστυνομίας στράφηκε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Mirror, η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το 1991 στην Κω.

Κατά της Ελληνικής Αστυνομίας στράφηκε μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Mirror, η μητέρα του μικρού Μπεν Νίνταμ, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το 1991 στην Κω.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, Κέρι Νίνταμ τονίζει ότι «η ΕΛ.ΑΣ. θα έπρεπε να ντρέπεται» και κατηγορεί την αστυνομία ότι «αγνόησε» φάκελο που της παραδόθηκε από τη βρετανική αστυνομία η οποία εκτιμά ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε σε δυστύχημα με εκσκαφέα και το κορμί του ετάφη σε κρυφή τοποθεσία.

«Θα έπρεπε να οργανώνω ένα πάρτι για τον Μπεν που θα έκλεινε τα 30. Αντίθετα ανάβω ένα κερί στη μνήμη του. Ντρέπομαι για την ελληνική αστυνομία. Δεν κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε έντιμος άνθρωπος θα ήθελε να βρεθεί ο γιος μου και να κλείσει η υπόθεση» δηλώνει η Κέρι Νίνταμ.

H βρετανική αστυνομία έχει πραγματοποιήσει δύο έρευνες στην Κω, η πρώτη το 2012, όταν ερευνήθηκε ένα κομμάτι γης στην αγροτική περιοχή στην οποία εθεάθη για τελευταία φορά ο Μπεν, και η δεύτερη το 2016 σε έναν άλλο χώρο της ίδιας περιοχής.

Μετά τις εκτεταμένες έρευνες του 2016 εντοπίστηκαν ένα μικρό αυτοκίνητο και ένα κομμάτι από σανδάλι που πιστεύεται ότι ήταν του μικρού αγοριού.

«Η αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ παρέδωσε στον νέο εισαγγελέα στην Κω έναν φάκελο. Δεν έχουμε ακούσει όμως τίποτα. Δεν έχουμε ούτε έναν τάφο να επισκεφτούμε. Είναι άδικο» δηλώνει η 46χρονη μητέρα του Μπεν.

Σύμφωνα με τη Mirror η βρετανική αστυνομία όντως παρέδωσε έναν φάκελο και περιμένει για μια νέα συνάντηση με τον εισαγγελέα του νησιού.

Send this to a friend