Αθήνα

28 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γρηγόρης Πετράκος για κορονοϊό: «Εγώ είμαι γραφικός και ψεκασμένος…»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο 11ο Συνέδριο της ΝΔ: Να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος (live)

Στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo του «Ελ. Βενιζέλος»

Τις εργασίες του 11ου Εθνικού Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ άνοιξε o Κυριάκος Μητσοτάκης me κεντρικό σύνθημα «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα».

Δείτε live το συνέδριο εδώ:

 

Το 11ο συνέδριο της ΝΔ είναι διαφορετικό, στέλνει μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, έχουμε το σχέδιο και τους κατάλληλους ανθρώπους να το υπηρετήσουμε. Απευθυνόμενος προς τα στελέχη του συνεδρίου ο κ. Μητσοτάκης είπε “από το βράδυ της Κυριακής το ρολόι θα μετρά αντίστροφα για να διώξουμε την χειρότερη κυβέρνηση από την Μεταπολίτευση”.

“Είμαστε όλοι εδώ, παλιά και δοκιμασμένα στελέχη, που σήκωσαν στους ώμους την παράταξη στις δύσκολες στιγμές. Είναι μαζί μας στελέχη που ενισχύουν καθημερινά την δράση βλέποντας την ΝΔ σαν τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εκφράσει την προσδοκία των Ελλήνων”, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε “η παρουσία τους επιβεβαιώνει ότι η ΝΔ είναι το κόμμα που ανοίγεται στην κοινωνία και σπάει τα στεγανά. Μαζί μας είναι όπως σε κάθε συνέδριο οι νέοι της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, που δίνουν καθημερινούς αγώνες στα πανεπιστήμια κόντρα σε δυνάμεις της βίας και της ανομίας. Είναι μαζί μας επιστήμονες, επαγγελματίες, αγρότες, νοικοκυρές άνεργοι, όσοι αποτελούν την ραχοκοκαλιά της παράταξης που μιλάει σε όλους τους Έλληνες. Για όλους αυτούς είμαστε σήμερα εδώ. Δεν βλέπουμε ταξικούς εχθρούς”.

Ειδική αναφορά έκανε στους πρώην προέδρους της ΝΔ: “Είναι εδώ οι πρώην πρόεδροι της παράταξης. Ο Κώστας Καραμανλής που έφερε την ΝΔ στην εξουσία μετά από 11 χρόνια και της έδωσε λαϊκό έρεισμα. Ο Αντώνης Σαμαράς που κράτησε την Ελλάδα όρθια μέσα στην Ευρώπη και αν ολοκλήρωνε την θητεία του, η πατρίδα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που κράτησε τη ΝΔ σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή της και είναι πάντα μαχητής στα δύσκολα. Δίνουν μήνυμα νίκης, προσήλωσης και πίστης σε μία παράταξη που τους τίμησε και την τίμησαν”.

Σκοπός του συνεδρίου, είπε, είναι “να αναδείξουμε τις πολιτικές για την έξοδο από την κρίση. Να επικαιροποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας προς τον ελληνικό λαό, τις αρχές με τις οποίες είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε. Να δείξουμε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος, ότι δεν συμβιβαζόμαστε με τα ψέματα και την φαυλότητα των σημερινών κυβερνώντων. Ο στόχος να αλλάξουμε την Ελλάδα είναι εθνικός. Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλουν άνθρωποι που δεν είναι μέλη της ΝΔ. Είναι αποτέλεσμα μίας ανανέωσης τα τελευταία δύο χρόνια”.

Ειδική αναφορά έκανε στην Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη. Απευθυνόμενος προς την κ. Γεννηματά είπε: “ο χώρος που εκπροσωπείς ήταν ο ιστορικός αντίπαλος της ΝΔ, όμως η εθνική ανάγκη μας έφερε πλάι πλάι, συμμάχους απέναντι στην μεγαλύτερη πρόκληση. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κράτησε την χώρα στη ΕΕ και άνοιξε τον δρόμο για την έξοδο από την κρίση. Βάλλαμε στην άκρη όσα μας χώριζαν και προτάξαμε όσα μας ένωναν. Εξακολουθούμε να έχουμε διαφορές αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι θα συμφωνήσουμε στις μεταρρυθμίσεις”.

Αναφερόμενος στο Ποτάμι είπε: “Το Ποτάμι αποτέλεσε και αποτελεί χώρο μεταρρυθμιστικό, συνεπή και υπεύθυνο”.

Συνεχίζοντας είπε: “Το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο. Η κοινωνία δυσπιστεί. Τα ψέματα η ανικανότητα η αλαζονεία της χειρότερης κυβέρνησης δηλητηριάζουν την κοινωνία. Εμείς έχουμε χρέος να ενώσουμε όλους τους Έλληνες, να τους μιλήσουμε και να τους πείσουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν είμαστε καταδικασμένοι από τη μοίρα μας να ζούμε στην ανέχεια. Η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο κ. Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Του δόθηκε δύο φορές να κυβερνήσει και απέτυχε οικτρά, το λογαριασμό των ψεμάτων τον πληρώνει ο ελληνικός λαός. Απέναντι έχουμε ένα καθεστώς. Ας καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι αντέχουμε όση λάσπη και αν πετάξει. Η μεγάλη πρόκληση είναι να πείσουμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν να αλλάξουμε την Ελλάδα”.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στις εργασίες του συνεδρίου λέγοντας “θα μειώσουμε τους φόρους και θα εξυγιάνουμε το κράτος, θα προσελκύσουμε επενδύσεις, θα δημιουργήσουμε δίχτυ προστασίας για τους πιο αδύναμους, θα αναπτύξουμε πως θα βγούμε από το τέλμα που μας έφερε η σημερινή κυβέρνηση. Πως θα πάμε από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών”.

Ο Ρήγας θυμήθηκε τις “μάχες” Καραμανλή εναντίον των νταβατζήδων από τις ταβέρνες

Να χαϊδέψει τα αυτιά της καραμανλικής πτέρυγας επιχείρησε ο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ.
Μιλώντας για τα fake news των ΜΜΕ και την ανάγκη να τα αντιμετωπίσει το πολιτικό σύστημα ο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ θύμισε τον Κώστα Καραμανλή που είχε μιλήσει για «νταβατζήδες».

Στην ίδια ομιλία εμφανίστηκε με το γνωστό αφήγημα της συγκυβέρνησης περί ετοιμότητας της χώρας να βγει από τη μνημονιακή μέγγενη.

“Οι διαφωνίες μας δομικές και μεγάλες. Το απαιτεί η ίδια η Δημοκρατία να ακούμε ο ένας τον άλλο. Δεν τα καταφέρουμε πάντα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα πρέπει να συζητάμε”, ανέφερε και στάθηκε στη γραμμή Μεγάρου Μαξίμου ως προς τις οικονομικές και αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας. “Η Ελλάδα έχει ξανασταθεί στα πόδια της. Οι αποδόσεις των ομολόγων έπεσαν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων εννέα ετών. Η Ελλάδα έχει επιστρέψει στην ανάπτυξη. Η χώρα έχει καταγράψει τρία συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης. Η ανεργία έχει μειωθεί σημαντικά και οι τραπεζικές καταθέσεις σταθεροποιήθηκαν. Μας επιτρέπουν αυτά τα στοιχεία να είμαστε αισιόδοξοι. Η χώρα είναι έτοιμη να βγει από τη μνημονιακή μέγγενη”, υποστήριξε.

Παράλληλα άφησε αιχμές για το “νεοφιλελεύθερο” πρόγραμμα της Ν.Δ και για τη στάση της στα εθνικά θέματα.

Τόλμησε και τους “τα πε” εντός έδρας η Γεννηματά

Με μια τολμηρή και ειλικρινή ομιλία μπροστά στο ακροατήριο των συνέδρων της ΝΔ η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής δεν απέφυγε να θέσει κρίσιμα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας. Μάλιστα, δεν… χάιδεψε αυτιά και τόνισε ότι “η παράταξη μας κράτησε την Ελλάδα όρθια στις δύσκολες ώρες, αναλαμβάνοντας ευθύνες άλλων για την κατάσταση που βρέθηκε η χώρα” φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τις ευθύνες Καραμανλή για την χρεωκοπία αλλά και τις ευθύνες Σαμαρά για την πρώτη αντιμνημονιακή στάση του το 2010. Ξεκαθάρισε την στάση του Κινήματος Αλλαγή για τις κυβερνητικές συνεργασίας τονίζοντας ότι είναι “εκτός πραγματικότητας όσοι ψάχνουν δεκανίκια” ενώ τάχθηκε απέναντι “σε μέτωπα που διχάζουν”. “Γιατί εμείς, ανοιχτά «μέτωπα» έχουμε με το λαϊκισμό και τη συντήρηση. Είναι ώρα να ενώσουμε και όχι να διχάζουμε τον λαό μας” τόνισε με νόημα.

Η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι “δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο στοίχισε η θεωρία ότι τάχα υπήρχαν άλλοι δήθεν εύκολοι δρόμοι για να υπερβούμε τα προβλήματα. Καθώς και οι πρακτικές που αναιρούσαν κάθε θετικό βήμα και τελικά ανακύκλωναν την κρίση”.

Μαλιστα, επανέλαβε οτι είναι “είναι ανάγκη να γυρίσουμε οριστικά τις σελίδες του παρελθόντος, να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας μαζί του. Μέσα από την αποδοχή της πρότασής μας, για εξεταστική επιτροπή για τις εξελίξεις στην οικονομία, από την είσοδό μας στο ευρώ μέχρι σήμερα”.

Η κ. Γεννηματά δεν δίστασε να τοποθετηθεί και για τα θέματα των κυβερνητικών συνεργασιών : “Να επιδιώξουμε με ειλικρίνεια την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ. Η Εθνική Συνεννόηση δεν ταυτίζεται κατ’ ανάγκη με Κυβερνητικές Συνεργασίες. Είναι κάτι υπέρτερο από αυτές, γιατί θέτει, στο κέντρο του ενδιαφέροντος της, το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας, των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Συνδυάζει την αναγκαία Πολιτική Σταθερότητα, με την εξίσου επιτακτική ανάγκη για Προοδευτική Διακυβέρνηση του τόπου.Όμως ας μιλήσουμε καθαρά. Η περίοδος του μικρού και κακέκτυπου δικομματισμού, ανήκει οριστικά στο παρελθόν.Οι πολιτικοί συσχετισμοί αλλάζουν και νέες πραγματικότητες δημιουργούνται.Όσοι επιμένουν να αναζητούν βολικά κυβερνητικά συμπληρώματα και δεκανίκια εξουσίας δεν είναι σε επαφή με την νέα πραγματικότητα που υπάρχει και στη χώρα και στο πολιτικό σύστημα!Όσον μας αφορά, μετά και τις πρόσφατες διαδικασίες μας και την δυναμική της συμμετοχής εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, στοχεύουμε σε Πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας. Με προοδευτικό πολιτικό πρόγραμμα, που θα επικυρωθεί από το επικείμενο Συνέδριό μας. Με αυτό το Πρόγραμμα εμείς θα πορευτούμε. Επιδιώκοντας Εθνική Συνεννόηση και συμφωνία μιας Εθνικής Γραμμής για όλα τα μεγάλα θέματα της χώρας.Τόσο η θέληση των πολιτών, που θα εκφράσουν με την ψήφο τους στις ερχόμενες εκλογές, όσο και η δυνατότητα δημιουργίας μιας Προγραμματικής Συμφωνίας με προοδευτικό σχέδιο διακυβέρνησης , θα καθορίσουν τις τελικές επιλογές μας. Λέμε όχι σε όσους προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, επιδιώκοντας «πολιτικά μέτωπα» κάθε μορφής που διχάζουν. Γιατί εμείς , ανοιχτά «μέτωπα» έχουμε με το λαϊκισμό και τη συντήρηση. Είναι ώρα να ενώσουμε και όχι να διχάζουμε τον λαό μας”.

Σημείωσε οτι “η έξοδος από την κρίση απαιτεί ολοκληρωμένο σχέδιο, μια ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ για ένα νέο μοντέλο παραγωγής, που θα οδηγήσει σε βιώσιμη ανάπτυξη, σε προσέλκυση υγιών επενδύσεων, στην παραγωγή νέου πλούτου στην χώρα. Απαιτεί όμως και μια τολμηρή πολιτική δίκαιης διανομής αυτού του πλούτου, που θα στηρίζει την μεσαία τάξη και θα μειώνει ριζικά τις Κοινωνικές Ανισότητες.Γιατί για εμάς αποτελεί θεμελιώδη και για αυτό αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η καταπολέμηση της Ανεργίας, η Κοινωνική Δικαιοσύνη και Συνοχή, οι αξιοπρεπείς αμοιβές και συνθήκες εργασίας.Απαιτεί βέβαια και βαθιές αλλαγές, ανατροπές και μεταρρυθμίσεις σε ότι καθηλώνει την χώρα, την αναμέτρηση με πελατειακές νοοτροπίες και κάθε μορφής συμφέροντα που στερούν δυνατότητες και πόρους από το Κοινωνικό σύνολο. Απαιτεί τον ανένδοτο αγώνα απέναντι στην φοροδιαφυγή, στο λαθρεμπόριο, στο μαύρο πολιτικό χρήμα, απαιτεί την πλήρη διαφάνεια σε όλους τους τομείς της πολιτικής μας ζωής”.

(Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού της κα Γεννηματά)

Θεοδωράκης: Ελπίζω να αλλάξετε το κόμμα σας και να προωθήσετε μεγάλες αλλαγές

«Για να αλλάξει η χώρα εποχή, πρέπει να αλλάξει εποχή και το πολιτικό σύστημα της χώρας. Δεν μπορούμε να μείνουμε στις κομματικές αξίες της δεκαετίας του 1980. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ πανηγυρίζουν για την έξοδο από την κρίση, κτυπούν το σφυρί στην Wall Street και το χαίρονται πολύ, όμως οι πολίτες δεν χαίρονται καθόλου», επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης, χαιρετίζοντας το συνέδριο της ΝΔ.

O κ. Θεοδωράκης, πρόσθεσε ότι η ΝΔ, «όπως και όλα όσα άσκησαν εξουσία τα τελευταία σαράντα χρόνια, θεώρησαν το κράτος ως κομματικό λάφυρο. Ήταν η αρχή του λάθους. Έχετε αναγνωρίσει την ευθύνη του κόμματός σας, αλλά δεν αρκεί. Πρέπει να είστε έτοιμοι για ένα κράτος χωρίς δικά σας παιδιά. Δεν αρκούν τα σχέδια να μένουν στα λόγια, αλλά να γίνονται πράξη, με πίστη στην αξιοκρατία. Οι άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις, οι περιχαρακώσεις στα στενά κομματικά όρια, δεν αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων.

Ελπίζω να αλλάξετε το κόμμα σας και να προωθήσετε μεγάλες αλλαγές. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε και θα συναντηθούμε», είπε με νόημα ο επικεφαλής της Κ.Ο. του Ποταμιού.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το περιθώριο του Συνεδρίου της ΝΔ 

Δήλωση πριν την έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ στα Σπάτα έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

«Η παράταξη μας προχωρά στο συνέδριο της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το συνέδριο η ΝΔ θα αναδείξει το σχέδιο της για την ανάταξη της χώρας μας με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση. Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η παράταξη μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Για αυτό πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτό είναι στο χέρι όλων μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, προσερχόμενος στο 11ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Μήνυμα ενότητας της Νέας Δημοκρατίας, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στο 11ο Συνέδριο του Κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση «Είμαστε, σήμερα, εδώ ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται».

Στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», όπου θα διεξαχθεί το γαλάζιο Συνέδριο αναμένεται να βρεθούν περί τα 2800 στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχουν την ιδιότητα του συνέδρου και θα συμβάλλουν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση του Κυβερνητικού Προγράμματος.

Το «παρών» στο Συνέδριο αναμένεται να δώσουν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του Συνεδρίου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

08:00-10:00

Αίθουσα Υποδοχής

Προσέλευση – Εγγραφές

10:00-12:10

Αίθουσα Ολομέλειας

Έναρξη Εργασιών – Καλωσόρισμα

10:00

Προβολή βίντεο

10:05

Χαιρετισμός – Κήρυξη της έναρξης των εργασιών από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη

10:15

Ομιλία Κωστή Χατζηδάκη, Αντιπροέδρου Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Β’ Αθηνών, Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής

10:30

Ομιλία Antonio López-Istúriz White, Ευρωβουλευτή, Γενικού Γραμματέα ΕΛΚ

10:40

Ομιλίες εκπροσώπων άλλων κομμάτων

ΣΥΡΙΖΑ

Δημοκρατική Συμπαράταξη

ΚΚΕ

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Το Ποτάμι

Ένωση Κεντρώων

11:20

Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη, Αντιπροέδρου Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Β’ Αθηνών

11:30

Ομιλία Λευτέρη Αυγενάκη, Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Ηρακλείου

11:40

Ομιλία Κώστα Τσιάρα, Γραμματέα Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτή Καρδίτσας

11:50

Ομιλία Κώστα Δέρβου, Προέδρου ΟΝΝΕΔ

12:00

Παρουσίαση Αποτελεσμάτων Ερωτηματολογίου – Τοποθέτηση Γιώργου Στεργίου, Γραμματέα Προγράμματος

12:10-16:00

Αίθουσα Ολομέλειας

«Υπηρεσίες για τον Πολίτη: Από το τέλμα στην ποιότητα»

12:10-12:25

Εισηγητής: Νίκος Δένδιας, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών

12:25-13:10

Προσκεκλημένοι Ομιλητές:

Στέλιος Ράμφος, Συγγραφέας, Φιλόσοφος

Μανώλης Δερμιτζάκης, Καθηγητής Γενετικής Ιατρικής, Διευθυντής του Κέντρου Γονιδιωματικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

13:10-16:00

Τοποθετήσεις Συνέδρων

16:00-17:00

Διάλειμμα εργασιών

17:00-21:00

Αίθουσα Ολομέλειας

«Οικονομία: Από τη μιζέρια στις νέες δουλειές»

17:00-17:15

Εισηγητής: Χρήστος Σταϊκούρας, Τομεάρχης Οικονομικών Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας

17:15-17:45

Προσκεκλημένοι Ομιλητές:

Χάρης Γεωργιάδης, Υπουργός Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας

Παναγιώτης Λιαργκόβας, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

17:45-21:00

Τοποθετήσεις Συνέδρων

21:00

Λήξη εργασιών 1ης ημέρας

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

09:30-10:00

Αίθουσα Υποδοχής

Προσέλευση – Εγγραφές

10:00-10:10

Αίθουσα Ολομέλειας

Ομιλία Δημήτρη Αβραμόπουλου, Επιτρόπου Ε.Ε. – Μετανάστευση, εσωτερικές υποθέσεις και ιθαγένεια

10:10-13:40

Αίθουσα Ολομέλειας

«Νέα Γενιά: Από την Ελλάδα των επιδομάτων στην Ελλάδα των ευκαιριών»

10:10-10:25

Εισηγήτρια: Αθηνά Ντόβα, Δικηγόρος, Ιδρυτής νεανικής καινοτόμου επιχείρησης, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΟΝΝΕΔ

10:25-11:00

Προσκεκλημένοι ομιλητές:

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ηθοποιός, Σκηνοθέτης

Κατερίνα Κούρκουλα, Νέα αρχιτέκτονας

11:00-13:40

Τοποθετήσεις Συνέδρων

13:40-14:00

Αίθουσα Ολομέλειας

Ομιλία Αντώνη Σαμαρά, πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

14:00

Αίθουσα Ολομέλειας

Κλείσιμο εργασιών Συνεδρίου

Προβολή βίντεο

Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη, Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

ΣΥΡΙΖΑ για Εύβοια: Η μοναδική ικανότητα που διαθέτει το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, είναι οι επικοινωνιακές φιέστες και τίποτε παραπάνω
Εύβοια: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφτεί αύριο τις πληγείσες περιοχές
Αιχμές ΚΙΝΑΛ για την τραγωδία στην Εύβοια: Δεν ελήφθησαν προληπτικά μέτρα- Δεν συγχωρείται καμιά ολιγωρία
Συναγερμός για τη διασπορά του κορονοϊού – Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη αύριο στο Μαξίμου, ποια μέτρα εξετάζονται
Γεραπετρίτης: Η επήρεια των ελληνικών νησιών κατοχυρώνεται απολύτως
Καμπάνια του ΚΙΝΑΛ για ασφαλείς διακοπές: «Να δείξουμε υπευθυνότητα και κοινωνική ευαισθησία»