Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

Ν.Ηλιόπουλος: Νιώθω πιο κοντά με τον Γερουλάνο

Πιο κοντά με τον Παύλο Γερουλάνο, δηλώνει πως νιώθει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Πιο κοντά με τον Παύλο Γερουλάνο, δηλώνει πως νιώθει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του News24/7 στους 88,6 ο Νάσος Ηλιόπουλος, είπε πως πιστεύει πως αν εκλεγόταν στο Δήμο Αθηναίων, θα είχε τη στήριξη του Παύλου Γερουλάνου.

Αντίθετα, άσκησε κριτική στον Κώστα Μπακογιάννη ζητώντας του να απαντήσει εάν συμφωνεί με το ένα προς 5 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Σημειώνεται οτι ανάλογη δήλωση, οτι βρίσκεται κοντά με τον Νάσο Ηλιόπουλο είχε κάνει και ο Παύλος Γερουλάνος- που υποστηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ- στο πρόσφατο παρελθόν. Μια δήλωση που ξένισε πολλούς στο ΚΙΝΑΛ, ενώ είχε προκαλέσει και την αντίδραση στελεχών του κόμματος.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε επίσης ο Νάσος Ηλιόπουλος για το ζήτημα των σκουπιδιών στην Αθήνα.

Ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων με έμφαση στην ανακύκλωση γιατί όπως είπε η πόλη θα έχει πρόβλημα όταν κλείσει ο ΧΥΤΑ της Φυλής. Διευκρίνισε ότι στην Φυλή πηγαίνει για ταφή το 92% των σκουπιδιών από το 25% που θα έπρεπε.

Χαρακτήρισε επίσης λάθος κίνηση το να μεταφερθεί το Πολυτεχνείο στου Ζωγράφου, ζήτησε να μπουν όρια στη χρήση του Airbnb, πρότεινε κίνητρα ούτως ώστε να ενισχυθεί η εμπορική χρήση και η ενοικίαση κτιρίων, τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου στον Ελαιώνα.

Θεωρεί επίσης θετική τη συναίνεση μεταξύ των υποψηφίων για την τοξικο-εξαρτηση, λέγοντας ότι η αντιμετώπιση με καταστολή έχει αποτύχει.

 

Send this to a friend