• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 18:49

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Να καταψηφιστεί η συμφωνία για το Σκοπιανό», λέει ο Αμυράς- Δανέλλης: «Σοβαρό θέμα η στάση του ΚΙΝΑΛ απέναντι στη συμφωνία»

Την άποψη ότι η συμφωνία για το Σκοπιανό «αν μείνει έτσι, πρέπει να καταψηφιστεί» διατύπωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, την ίδια ώρα που επίσης στον ίδιο σταθμό ο βουλευτής του ίδιου κόμματος Σπύρος Δανέλλης τόνιζε πως «αποτελεί σοβαρό θέμα για το ΚΙΝΑΛ η στάση του απέναντι στη συμφωνία».

Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ποταμιού στη συμφωνία υπάρχουν «γκρίζες ζώνες και 2-3 ανησυχητικά σημεία». «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δίνουμε γλώσσα και ταυτότητα» ανέφερε ο κ. Αμυράς. Όσον αφορά στη θέση του Κινήματος Αλλαγής και αν θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους συμμετέχοντες σε αυτό, ο βουλευτής του Ποταμιού είπε ότι «δεν ξέρω αν θα τα βρούμε ή όχι, περιμένω την επίσημη θέση και του Ποταμιού και του Κινήματος Αλλαγής. Καλό είναι να είμαστε συγκρατημένοι».

«Σ’ αυτή τη συγκυρία  θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο να υπάρχει ένα κόμμα με τα χαρακτηριστικά που θέλαμε να έχει το ΚΙΝΑΛ, οπότε τις δυσκολίες που ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε  στην πορεία  δεν ξέραμε την κλίμακα τους οφείλουμε όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας», δήλωσε από την πλευρά του ο Σπύρος Δανέλλης. Αναφερόμενος στην ψήφο εμπιστοσύνης είπε ότι δεν τον βρίσκει σύμφωνο η χτεσινή τοποθέτηση του κ.Τσίπρα και χρειάζεται ένα καθαρό πεδίο. Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του σημείωσε ότι είναι σοβαρό θέμα η στάση που θα κρατήσει το Κίνημα Αλλαγής και είναι ταυτοτικό θέμα.

Send this to a friend