Αθήνα

21 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να βγάλουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή-Δεν θα λείψουν σε κανέναν!»

Άκρως επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης ενάντια στην κυβέρνηση, σχετικά με τις αυξήσεις στα εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών

Άκρως επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης ενάντια στην κυβέρνηση, σχετικά με τις αυξήσεις στα εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών.

«Η ανικανότητα της παρέας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χτυπάει κόκκινο. Όχι όμως το κόκκινο της ντροπής από τα συνεχή τους ψέματα», αναφέρει αρχικά ο κ. Μανιάτης και συμπληρώνει, λέγοντας ότι «ο κ. Σπίρτζης αυξάνει το καθημερινό κόστος των μετακινήσεων των εργαζομένων. Μετά την «ηρωική» διαπραγμάτευση του μνημονίου Τσίπρα που αύξησε το ΦΠΑ στα εισιτήρια από 13% σε 23%, ο κ. Σπίρτζης καθησύχασε τους… κατά την άποψη του ιθαγενείς ότι θα αυξήσει μόνο τα απλά εισιτήρια που χρησιμοποιούν συνήθως οι τουρίστες (!!!) και όχι τις κάρτες που χρησιμοποιούν οι τακτικοί επιβάτες».

[adsense]

«Τώρα αυξάνει ΚΑΙ τα εισιτήρια ΚΑΙ τις κάρτες», επισημαίνει και όπως τονίζει ο ίδιος «ακούγεται λογικό, αφού πρέπει να βρεθούν επιπλέον έσοδα για να συντηρηθούν οι διπλές διοικήσεις (ΚΑΙ πρόεδρος ΚΑΙ διευθύνων σύμβουλος) με τις οποίες αντικαθιστά τις μονοπρόσωπες διοικήσεις σε όλους τους φορείς που εποπτεύει (ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ, ΜΕΤΡΟ, κ.ά.). Διπλοί επικεφαλής, διπλοί σύμβουλοι, διπλές γραμματείες, διπλά ρουσφέτια».

«Η ανικανότητα και η ασχετοσύνη είναι τελικά οι πιο σκληρές ταξικές πολιτικές σε βάρος της κοινωνίας. Αν δεν μπορούν, ας βγάλουν επιτέλους εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Δεν θα λείψουν σε κανέναν!», καταλήγει η ανακοίνωση του Γ. Μανιάτη.

Τα εγκαταλελειμμένα κτίρια της Αθήνας στο επίκεντρο – Συνάντηση Γερουλένου με τον υφ. Περιβάλλοντος Δημ. Οικονόμου
Κίνημα Αλλαγής: Τροπολογία για τα ΜΜΕ και επίθεση στην κυβέρνηση
ΣΥΡΙΖΑ: «Μία κυβέρνηση που επιλέγει να κατηγορεί τους πολίτες έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα»
«Μάχη» με νέα μέτρα για τον κορονοϊό στην Αττική – Τι θα κρίνει τα επόμενα βήματα
Όλγα Κεφαλογιάννη για «Μεγάλο Περίπατο»: Ήταν ένα μεγάλο λάθος
Άδ. Γεωργιάδης: Ακούω τη λέξη κατάληψη και με πιάνει αναφυλαξία, είναι παράνομο, μια αηδία…