Αθήνα

24 oC

αίθριος καιρός

ΝΔ για υπόθεση Πετσίτη: Ο Τσίπρας έκανε πως δεν άκουσε όταν ρωτήθηκε για τον Παππά

Χωρίς να απαντήσει αν στηρίζει ακόμη τον Νίκο Παππά αφήνοντάς τον, μάλιστα,  εκτεθειμένο αποτιμούν στην Πειραιώς την τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

Χωρίς να απαντήσει αν στηρίζει ακόμη τον Νίκο Παππά αφήνοντάς τον, μάλιστα,  εκτεθειμένο αποτιμούν στην Πειραιώς την τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Χρήστος Ζωγράφος

Συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, σημείωναν πως από τη θλιβερή συνέντευξη θα μείνει ότι «δεν είχε καν το θάρρος να απαντήσει αν στηρίζει τον Νίκο Παππά, παριστάνοντας ότι δεν άκουσε για τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που αποδεδειγμένα εισέπραττε ο συνεργάτης τους, Μανώλης Πετσίτης».

Την ίδια ώρα υπογράμμιζαν ότι ο κ. Τσίπρας βρέθηκε σε μεγάλη αμηχανία όταν ζητήθηκε να εξηγήσει πως βρέθηκαν αυτά τα ποσά στους λογαριασμούς του κ. Πετσίτη και κυρίως  αν εμπιστεύεται ακόμη τον κ. Παππά.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωναν, ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ευθέως και εκείνος αν εμπιστεύεται τον Νίκο Παππά και... έκανε πως δεν άκουσε.

Επιπροσθέτως, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναδεικνύουν το γεγονός πως το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν αποστάσεις ασφαλείας από τον κ. Νίκο Παππά.

Ας σημειωθεί πως μετά τους κ. Τζανακόπουλο και Σκουρλέτη ακολούθησαν οι κ. Μουζάλας και Παπαδόπουλος, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητεί να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων.

Τέλος, από την Πειραιώς επιμένουν στα ερωτήματα τα οποία, όπως τονίζουν, περιμένουν μια απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα: «Γνωρίζει σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραττε ο Μανώλης Πετσίτης, ο φίλος του κ. Παππά, που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου; Και το σοβαρότερο: Ο κ. Παππάς εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του κ. Τσίπρα; Από τη γενική και αόριστη απάντηση του κ. Τσίπρα περί σκανδαλολογίας, μάλλον όχι».

Send this to a friend