Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιούλικα Σκαφιδά: «Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες»
Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα κανάλια βάζει «χέρι» και στις δημοσκοπήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες κυβερνητικές «ρουκέτες» για τις τηλεοπτικές άδειες-Θα είναι αυστηρά και μόνο 4 κανάλια…

Αλλάζει άρδην το τηλεοπτικό τοπίο η κυβέρνηση, που προχωρά σε μια πρωτοφανή κίνηση να επιβάλει την αδειόδοτηση μόνο 4 καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας

Αλλάζει άρδην το τηλεοπτικό τοπίο η κυβέρνηση, που προχωρά σε μια πρωτοφανή κίνηση να επιβάλει την αδειόδοτηση μόνο 4 καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι 4 κανάλια γενικού περιεχομένου, όπως είχε αρχικά εννοηθεί συν τα κανάλια με ψυχαγωγικό και μουσικό περιεχόμενο ή άλλου περιεχομένου, αλλά 4 κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ανεξαρτήτως περιεχομένου!

[adsense]

Ειδικότερα, ενημερώνοντας τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παππάς δήλωσε πως «αυτά τα 4 κανάλια θα έχουν 400 εργαζόμενους το ελάχιστο το καθένα και μοναδικό κριτήριο θα είναι η βιωσιμότητά τους».

Μάλιστα, ο κ. Παππάς φέρεται να υποστήριξε πως «η τιμή εκκίνησης για τις τηλεοπτικές άδειες θα είναι μόλις 3,5 εκατομμύρια, σημειώνοντας πως τα 8 εκατομμύρια που είχε πει αρχικά ήταν υψηλές προσδοκίες». Τέλος, ο Νίκος Παππάς ξεκαθάρισε εκ νέου πως επιθυμεί «όλες οι διαδικασίες να γίνουν πολύ γρήγορα και η προκήρυξη να γίνει άμεσα».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ- Το ανακοίνωσε στη Γεννηματά
Γιώργος Λαμπρούλης: Ο βουλευτής του ΚΚΕ που ζήτησε άδεια για να εργαστεί εθελοντικά ως γιατρός κατά του κορονοϊού
Γερουλάνος: «Το άρθρο της ΑΥΓΗΣ είναι κατάπτυστο διότι αναδεικνύει την νοοτροπία του ελληνικού κράτους απέναντι στον εθελοντισμό»
Εβδομάδα συζητήσεων για “‘άνοιγμα” της οικονομίας, αλλά μόνον εάν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα – Εντείνονται η πίεση στις ΜΕΘ και οι απώλειες
Πάμε προς απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό τα Χριστούγεννα – Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας
Τσίπρας: «Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση που να μπορεί και κυρίως να θέλει να στηρίξει το ΕΣΥ»