Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: «Κράξιμο» για τη μονομαχία με βάρη – «Απάνθρωπο», «απαράδεκτο», «βασανιστήρια», έγραψαν στο Twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει ζήτημα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ αυτή τη στιγμή, ούτε χρόνος για εσωστρέφεια

Σύμφωνα με τον Ευρωβουλευτή του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη κανένα θέμα ηγεσίας δεν υφίσταται αυτή τη στιγμή στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Ανδρουλάκης μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα ηγεσίας λόγω των πολλών υποψηφίων από τόσο νωρίς για τις εσωκομματικές εκλογές, με τον ίδιο να απαντάει πως:

«Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ ούτε υπάρχει ο χρόνος να μπούμε σε μια τέτοια εσωστρέφεια. Είναι θεσμικά κατοχυρωμένη το να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο τη συζήτηση αυτή. Μέχρι τότε υπάρχει χρόνος για να είμαστε ένα χρήσιμο κόμμα. Τότε λοιπόν ανοιχτά και δημοκρατικά θα είμαστε σε θέση να κάνουμε μια συζήτηση για το τί διορθώσεις πρέπει να γίνουν για να πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον».

Στη συνέχεια όταν κλήθηκε να απαντήσει στο σχόλιο του δημοσιογράφου πως το ΚΙΝΑΛ δεν έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία, τόνισε ότι: «Έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πραγματικότητα. Ο πιο ρεαλιστικός και με προτάσεις λόγος αυτή τη στιγμή στην Αντιπολίτευση είναι ο λόγος που έχει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ», ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τι θεωρεί ότι γίνεται λάθος λέγοντας πως: «Είναι πολλά, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση γιατί είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει σε ένα άλλο χρόνο. Δεν είμαστε ουτοπιστές ούτε στρουθοκαμηλίζουμε».

Κλείνοντας, ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ερμήνευσε τη δεξιά στροφή των ψηφοφόρων του κόμματος με βάση τις δημοσκοπήσεις, αναφέροντας πως: «Υπάρχει συντηρητική στροφή της ελληνικής κοινωνίας που έχει να κάνει με τη δεκαετή κρίση και την πανδημία. Και γι΄αυτό ο αγώνας μας είναι ακόμη μεγαλύτερος».

Μπακογιάννη για μετακίνηση εκτός Νομού το Πάσχα: Να ανοίξουμε με τεστ για να πάει ο κόσμος στα εξοχικά και τα χωριά του
Κρίσιμη εβδομάδα για… Πάσχα στο χωριό – Τα επιδημιολογικά δεδομένα και οι γενικότερες συνθήκες καθυστερούν τις αποφάσεις
Γεννηματά κατά κυβέρνησης: «Επιδείξατε ανεπάρκεια και ανικανότητα» – 5 προτάσεις από το Κίνημα Αλλαγής για τον Τουρισμό
Γερουλάνος κατά κυβέρνησης: Τα έχει κάνει μαντάρα- Πιστεύει ότι θα αγοράσει τη χαμένη αξιοπιστία της με τα χρήματα της ΕΕ
Πελώνη για κορονοπάρτι: Κάνουμε έκκληση στην κοινωνική ευθύνη όλων να τηρήσουν τα μέτρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άνοιγμα της εστίασης