Αθήνα

22 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Χρύσανθος προκαλεί τον κόσμο της ΝΔ - Ο Δένδιας ανεβάζει ρυθμούς

Ο Χρύσανθος προκαλεί τον κόσμο της ΝΔ - Ο Δένδιας ανεβάζει ρυθμούς

ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ: ''ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΣΟΚ''

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΔ: ''ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΘΕΤΟΥΝ ΘΕΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ!

"Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει κίνδυνο αν συνεχίσει να πορεύεται στην κοινωνία μόνο με μια τακτική δικαίωσης" . Αυτό τόνισε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Δένδιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. «Ελπίζω να μη συμβεί στη ΝΔ αυτό που συνέβη με το ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν ένα κόμμα χάνει τις εκλογές πρέπει να ξεκινά διάλογος για τα αίτια, και τα όργανα να έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα.

Την ίδια ώρα ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, αναφερόμενος στα εσωκομματικά, είπε ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι η μεγάλη εφεδρεία για τον τόπο και πρέπει να παραμείνει ενεργός. «Είναι ο μόνος αρχηγός» όπως είπε «που έχασε εκλογές με μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό με το οποίο κέρδισε τις εκλογές».

Μάλιστα είπε ότι ο Αντώνης Σαμαράς «δεν πάει τη ΝΔ σε συνέδριο για να μην βάλει το κόμμα σε εσωστρέφεια».

Ενώ εντός ΝΔ γιγαντώνεται το αίτημα για αλλαγή ηγεσίας, ο κ. Λαζαρίδης άφησε επίσης να εννοηθεί ότι οι μόνοι που θέτουν ζήτημα ηγεσίας είναι εκτός από την κ. Μπακογιάννη, οι Δένδιας και Αντώναρος.

Σχολιάζοντας τα χαμηλά ποσοστά που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία στις δημοσκοπήσεις, δήλωσε «τι θέλετε, να αλλάξουμε τα ποσοστά μέσα σε 4 μήνες ή θα είχαμε καλύτερα ποσοστά αν πηγαίναμε σε εκλογές με τους επίδοξους αρχηγούς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους;».

Send this to a friend