Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Στο νοσοκομείο η Ολυμπία Χοψονίδου (ΦΩΤΟ)

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Γιώργος μιλά στους φοιτητές για μεταρρυθμίσεις

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου βρέθηκε στις 22 Μαΐου στο Μεταπτυχιακό Τμήμα «Επικοινωνία και ΜΜΕ» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατόπιν πρόσκλησης τους. Συμμετείχε στο μάθημα Κοινωνική Έρευνα και Δημοσιογραφία, όπου είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους φοιτητές τις γνώσεις και τις εμπειρίες του από τις εφαρμογές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης […]

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου βρέθηκε στις 22 Μαΐου στο Μεταπτυχιακό Τμήμα «Επικοινωνία και ΜΜΕ» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατόπιν πρόσκλησης τους.

Συμμετείχε στο μάθημα Κοινωνική Έρευνα και Δημοσιογραφία, όπου είχε την ευκαιρία να μοιραστεί με τους φοιτητές τις γνώσεις και τις εμπειρίες του από τις εφαρμογές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κατά τη διετία 2009-2011 που άλλαξαν τη Δημόσια Διοίκηση: ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ηλεκτρονική αυτοαπογραφή των δημοσίων υπαλλήλων, απογραφή των δημοσίων οργανισμών, ηλεκτρονικές δημόσιες συμβάσεις κ.λπ.

Ιδιαίτερη, αναλυτική αναφορά, έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου, στις αλλαγές που έφερε η εφαρμογή της Διαύγειας στη δημόσια διοίκηση ως προς τη λογοδοσία, τα εργαλεία που έδωσε στον πολίτη, την προώθηση της διαφάνειας και την καταπολέμηση της διαφθοράς.

Στη συνέχεια, ακολούθησε διάλογος. Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ αντάλλαξε απόψεις με τους φοιτητές και απάντησε σε σειρά ερωτημάτων τους.

Απίστευτη περιπέτεια για βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας: Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς!
Διασωληνωμένος με κορονοϊό νοσηλεύεται ο Μιχάλης Τρεμόπουλος
Δολοφονία Καραϊβάζ: Το σκίτσο της ΕΦ.ΣΥΝ. με τον Μητσοτάκη στη μηχανή των δολοφόνων προκαλεί αντιδράσεις
H (τυχαία) συνάντηση Παπανδρέου – Διαμαντοπούλου μετά από καιρό- Τι συζήτησαν
Η έκπληξη του Κωστή Χατζηδάκη για τα γενέθλια της συζύγου του (ΦΩΤΟ)
«Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορονοϊού»: Ένταση σε εκπομπή με τον Άδωνι Γεωργιάδη