Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άφωνος ο Γιώργος Λιάγκας: Τους αποκάλυψε στο Πρωινό ότι περιμένει παιδί (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΛΜΑ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σπέρνουν τον διχασμό προσπαθώντας να εξαφανίσουν τα πραγματικά διακυβεύματα για τη χώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου με μια τολμηρή κίνηση βγαίνει μπροστά, καλώντας τους προοδευτικούς πολίτες σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στην πλατεία Κοτζιά, στις 8:00 μμ. Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, έχει ήδη επικοινωνήσει με τους Προέδρους της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο […]

Την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σπέρνουν τον διχασμό προσπαθώντας να εξαφανίσουν τα πραγματικά διακυβεύματα για τη χώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου με μια τολμηρή κίνηση βγαίνει μπροστά, καλώντας τους προοδευτικούς πολίτες σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Πέμπτη 2 Ιουλίου, στην πλατεία Κοτζιά, στις 8:00 μμ. Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, έχει ήδη επικοινωνήσει με τους Προέδρους της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σταύρο Θεοδωράκη, προς τους οποίους απηύθυνε πρόταση συμμετοχής των κομμάτων τους στην εκδήλωση, ενώ έχει ζητήσει να επικοινωνήσει με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Στόχος, η κοινή δράση των δημοκρατικών δυνάμεων ενόψει του δημοψηφίσματος, αλλά και των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση – πρόκληση του Κινήματος “στην εκδήλωση καλείται να συμμετάσχει κάθε δημοκράτης πολίτης, που πιστεύει στο όραμα μια Ευρώπης δημοκρατικής, προοδευτικής, πολυπολιτισμικής, πολύχρωμης, μιας Ευρώπης, που υπηρετεί τα συμφέροντα των λαών της.  Μιας άλλης Ευρώπης, που αγωνίζεται για την εμβάθυνση της Δημοκρατίας. Και μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υπάρχει χάριν των λαών της, που εμπιστεύεται τους πολίτες της, τους θέλει συμμέτοχους στις αποφάσεις, παρόντες στα κέντρα διαβούλευσης, που αναδεικνύει δημοκρατικά, άμεσα τους ηγέτες των θεσμών της, που διαβουλεύεται ανοιχτά και συνεχώς στο Ευρωκοινοβούλιο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:

ΟΜΙΛΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ – 8:00 ΜΜ

Ο Πατριωτισμός των Ελλήνων θέλει την Ελλάδα παντού, ισχυρή, με αξιοπρέπεια, στην Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο.

Ο Πατριωτισμός των Ελλήνων, θέλει την Ελλάδα ανοιχτή, περήφανη, με ισχυρό διεθνές στίγμα, δυναμική, όχι φοβική και απομονωμένη.

Οι Έλληνες, θέλουν μια Ελλάδα που σέβεται και εμπιστεύεται τα παιδιά της.

Οι δημοκράτες και προοδευτικοί Έλληνες, οραματίζονται μια προοδευτική Ελλάδα σε μια προοδευτική Ευρώπη.Γι’ αυτό αγωνίζονται.Γι’ αυτό, τώρα είναι η ώρα να πάρουν τις τύχες τους και την πορεία της χώρας στα χέρια τους.Να διαδηλώσουν τη θέση που δεν τους επιτρέπεται να εκφράσουν στην κάλπη αυτού του δημοψηφίσματος.

Ότι θέλουν μια άλλη Ελλάδα σε μια άλλη Ευρώπη.

Γι’ αυτό,Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα μιλήσει την Πέμπτη 2 Ιουλίου, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – Πλατεία Κοτζιά, 8:00 μμ.Στην εκδήλωση καλείται να συμμετάσχει κάθε δημοκράτης πολίτης, που πιστεύει στο όραμα μια Ευρώπης δημοκρατικής, προοδευτικής, πολυπολιτισμικής, πολύχρωμης, μιας Ευρώπης, που υπηρετεί τα συμφέροντα των λαών της.Μιας άλλης Ευρώπης, που αγωνίζεται για την εμβάθυνση της Δημοκρατίας.

Και μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υπάρχει χάριν των λαών της, που εμπιστεύεται τους πολίτες της, τους θέλει συμμέτοχους στις αποφάσεις, παρόντες στα κέντρα διαβούλευσης, που αναδεικνύει δημοκρατικά, άμεσα τους ηγέτες των θεσμών της, που διαβουλεύεται ανοιχτά και συνεχώς στο Ευρωκοινοβούλιο.

Μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δίνει προτεραιότητα στη βιώσιμη ανάπτυξη, όχι στη λιτότητα, με κοινές αναπτυξιακές πολιτικές, που κατατείνουν στην ενδυνάμωση των πιο αδύναμων οικονομιών και επιτυγχάνουν ουσιαστική σύγκλιση των επιπέδων ζωής των κοινωνιών της.Αυτή η Ευρώπη, αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση που οραματιζόμαστε, όλοι εμείς, από κοινού θα την δημιουργήσουμε, με τους αγώνες μας.Πάντα παρόντες, ποτέ απόντες.Όλοι εμείς – που θέλουμε και αγωνιζόμαστε να αλλάξουμε οριστικά την Ελλάδα. Να την απαλλάξουμε από τη μάστιγα του πελατειακού, παρασιτικού πολιτικο-οικονομικού συστήματος.

Όλοι εμείς – που έχουμε διαρκές μέτωπο με τον αυταρχισμό και τη συντήρηση, από όπου και αν αυτή προέρχεται.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – θα δημιουργήσουμε μια ανθρώπινη Ευρώπη, ασπίδα στις επιδιώξεις μικρών και μεγάλων συμφερόντων.

Αυτό επιτάσσει η πολυπλοκότητα της παγκοσμιοποίησης.

Η ενότητα των λαών της Ευρώπης.

Για αυτό, οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχουν χρέος, να δώσουν από κοινού αυτόν τον αγώνα.

Για αυτό η απουσία μας από την Ευρώπη και η απομόνωση, ανοίγει το δρόμο σε όσους επιδιώκουν να αγοράσουν φτηνά περιουσίες και συνειδήσεις.

Εμείς, με την καθημερινή μας στάση και τους αγώνες μας, οφείλουμε να γίνουμε η άλλη Ευρώπη που ονειρευόμαστε.

Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Λέμε όχι στην επαναστατική γυμναστική στην πλάτη του Ελληνικού λαού, για να συγκαλυφθούν εύκολα λόγια και κάλπικες υποσχέσεις.
Λέμε όχι στον ψευτοπατριωτισμό, που απομονώνει και αποδυναμώνει τους Έλληνες, τη χώρα.
Λέμε ναι στην επανάσταση του αυτονόητου για μια Ελλάδα της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της δικαιοσύνης.
Λέμε ναι στον πατριωτισμό που απαλλάσσει την Ελλάδα από εξαρτήσεις χτίζοντας μια οικονομία παραγωγική και όχι παρασιτική, που μας επιτρέπει να σταθούμε στα δικά μας πόδια.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Πέτσας: Δύσκολο να επιτρέπονται οι μετακινήσεις για τους τουρίστες και όχι για τους Έλληνες πολίτες
Γεωργιάδης: Νωρίς για το Πάσχα στο χωριό – Δουλεύουμε για να ανοίξει η εστίαση – Δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο
ΣΥΡΙΖΑ για Κοντονή: Kαλή τύχη στα νέα του καθήκοντα ως αχθοφόρος πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων
Κίνημα Αλλαγής: Θα ψηφίσει τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία;
Μητσοτάκης: «Στόχος ένα ασφαλές Πάσχα – Βαδίζουμε στην τελευταία αλλά και πιο ευαίσθητη φάση της πανδημίας»
«Πυρά» Κοντονή κατά ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα