Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Γιώργος Βουλγαράκης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μάη φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μάη φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης.

Την είδηση έκανε γνωστή η ιστοσελίδα topontiki.gr, και ο Γιώργος Βουλγαράκης έσπευσε να αναρτήσει το δημοσίευμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook χωρίς κάποιο σχόλιο, επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης ήταν βουλευτής της ΝΔ από το 1989 έως και το 2009 και σε αυτά τα χρόνια διετέλεσε: Υπουργός Δημόσιας Τάξης, Υπουργός Πολιτισμού και Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται ότι θα έχει τις επόμενες ώρες η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς τον δήμο Αθηναίων διεκδικεί και ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ποιος είναι ο Γιώργος Βουλγαράκης

Ο Γιώργος Βουλγαράκης σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιά, Νομικά στη Νομική Σχολή Αθηνών, ενώ είναι Διδάκτορας Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και επιστημονικός ερευνητής στο Παν/μιο Αθηνώ. Έχει διδάξει στο Οικονομικό Τμήμα του Παν/μιου Αθηνών, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) , στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), στο Ευρωπαϊκό Παν/μιο[9] καθώς και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Η ανάρτηση που επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα

Send this to a friend