Αθήνα

7 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Ο Καμμένος «πυροβολεί κατά ριπάς» τον Τσίπρα: «Μπήκε στο σπίτι και απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου»

Αλληγορικά θέλησε ο Πάνος Καμμένος να περιγράψει τη ζημιά που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στους βουλευτές των ΑΝΕΛ, λέγοντας σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα»: «ο Τσίπρας μπήκε στο σπίτι μου και απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου».

Αλληγορικά θέλησε ο Πάνος Καμμένος να περιγράψει τη ζημιά που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στους βουλευτές των ΑΝΕΛ, λέγοντας σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα»: «ο Τσίπρας μπήκε στο σπίτι μου και απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου».

Ο Πάνος Καμμένος για ακόμη μία φορά μετά το «διαζύγιο» επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και κατήγγειλε ότι «απεδείχθη ότι ο πρωθυπουργός όχι μόνο το γνώριζε αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε, δηλαδή, σε ξένο σπίτι με σκοπό να πάρει τα παιδιά.  Και, μάλιστα, ένας άνθρωπος που είχε το ελευθέρας να μπαίνει στο σπίτι...».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στον κύριο Κοτζιά και τη σχέση του με τον Σόρος, αναφέροντας ότι ενεργούσε «λες και εκτελούσε εντολές. δεν σας κρύβω ότι πίστευα ότι μετά τον Ζάεφ θα ήταν ο επόμενος που θα αγκαλιάζω όταν σε φωτογραφικό ενσταντανέ με τον Σόρος. Αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Είναι ότι τους έβαλε από την πίσω πόρτα στο υπουργείο Εξωτερικών. Αυτό είναι το δράμα», σημείωσε ο ίδιος.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου, απαντά ότι ο κ. Κοτζιάς το έκανε αυτό «μέσα από το σύστημα με τις βίζες. Περιμένω να με καλέσει ο εισαγγελέας και να καταθέσω», τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Την ίδια στιγμή, προειδοποιεί για στοιχεία που γνωρίζει από τη θητεία του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας… Η κατάργηση της ΚΟ των ΑΝΕΛ με την οποία με απειλούν σημαίνει ότι θα αποσυρθούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη φύλαξή μου. Και τούτο, την ώρα που απειλούμαι πολλαπλώς. Κατέχω μυστικά ως τέως υπουργός Άμυνας» είπε και συνέχισε: «Σε περίπτωση που εγώ ή η οικογένειά μου μείνουμε αφύλακτοι θα υποχρεωθώ να πάρω μέτρα. Μέτρα που δεν θα ήθελα να ανακοινώσω στην παρούσα φάση».

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε και κατά του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση χαρακτηρίζοντάς «τον χειρότερο πρόεδρο που έχει περάσει ποτέ από τη Βουλή».

Επίθεση εξαπολύει ο κ. Καμμένος κατά του Νίκου Κοτζιά. «Άνοιξε στον Σόρος την πόρτα του υπουργείου Εξωτερικών. Να με καλέσει ο εισαγγελέας να τα καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απασφάλισε και κατά των πρώην βουλευτών του. «Η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ορκίζονταν ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κούικ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία… Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε» σημείωσε.

Send this to a friend