Αθήνα

24 oC

αίθριος καιρός

Ο Κουρουμπλής το παραδέχεται: Μπορεί να ήταν λάθος η συνάντησή μου με τον Αμβρόσιο

Στην παραδοχή ότι  ίσως ήταν λάθος η συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο προχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στην παραδοχή ότι  ίσως ήταν λάθος η συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο προχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναγκάστηκε σε ολική «στροφή» μετά τον εσωκομματικό σάλο και τις έντονες αντιδράσεις που συνεχίζει να προκαλεί η συνάντηση του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε χαρακτηριστικά, «οι απόψεις μου για τη Δημοκρατία είναι γνωστές, μπορεί να ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι οι απόψεις μου αλλοιώθηκαν επειδή έγινε αυτή η συνάντηση, έχω πάντα τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες απόψεις για όποιους εκφράζουν απόψεις μισαλλοδοξίας, αφού και στην Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή».

Ας σημειωθεί ότι μόλις δύο ημέρες πριν ο πρώην υπουργός είχε υπεραμυνθεί της απόφασης του να συναντήσει τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στη Δημοκρατία δεν  χωρούν αποκλεισμοί. Είχε επιλέξει, μάλιστα, να εκφράσει την άποψη αυτή με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλώντας πανικό αλλά και έντονη δυσφορία στην Κουμουνδούρου κάτι που ανάγκασε τον Πάνο Σκουρλέτη να επέμβει.

Ετσι, με τις σημερινές δηλώσεις του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επιχειρεί να ρίξει τους τόνους αλλά και να βάλει ένα φρένο στις δημόσιες επικρίσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζουν να εκδηλώνονται με έντονο τρόπο.

Send this to a friend