Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Μαλέλης διαψεύδει ότι λοξοκοιτάζει προς ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι συνεπής στο ΚΙΝΑΛ και όσα συμφωνήσαμε στο συνέδριο»

Στο ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής.

Στο ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε σήμερα ο Σταμάτης Μαλέλης, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής.

Ο ίδιος χαρακτήρισε μη συνεπή την πολιτική της Φώφης Γεννηματά αναφορικά με την απομάκρυνση στελεχών από το ΚΙΝΑΛ.

«Διώχνεις υποτίθεται τον Βενιζέλο, σε εισαγωγικά, τώρα μιλάω πιο ελεύθερα, βγαίνει η ηγεσία του κινήματος, λέει πρέπει να το κάνω αυτό για να μπορέσω να πάρω τους απογοητευμένους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να φύγουν και ξαφνικά δέκα μέρες μετά λες θέλω ψήφο ανοχής, ε είναι συνεπής η πολιτική αυτή;

Δικαίωμα της κας Γεννηματά, εγώ επίσης θέλω να πω όλες αυτές οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται συλλογικά, είναι και για μένα ένα πρόβλημα αυτό, δεν μπορούν να με έχουν γραμματέα επικοινωνίας και να βλέπω στον αέρα να λαμβάνονται διάφορες αποφάσεις. Είχα στείλει τα μηνύματα μου, είχα ειδοποιήσει...» είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι είναι στην κατηγορία αυτών που είπε η κα Γεννηματά όσων λοξοκοιτάζουν προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να φύγουν τώρα, ο κ. Μαλέλης απάντησε πως:«όχι εγώ δεν λοξοκοιτάζω πουθενά, νομίζω ότι είμαι συνεπής στο Κίνημα Αλλαγής και εκφράζω τις βασικές αρχές και όσα συμφωνήσαμε στο συνέδριο»

Send this to a friend