Αθήνα

28 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ο Μώραλης απαντά σε Κόκκαλη μέσω των δημοτικών συμβούλων!

Σφοδρή κόντρα με προεκτάσεις σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου της παράταξης του, «Πειραιάς Νικητής», και δεύτερου σε σταυρούς πίσω από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, Πέτρου Κόκκαλη.

Σφοδρή κόντρα με προεκτάσεις σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του μέχρι πρότινος δημοτικού συμβούλου της παράταξης του, «Πειραιάς Νικητής», και δεύτερου σε σταυρούς πίσω από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, Πέτρου Κόκκαλη.

Ο Γιάννης Μώραλης είχε καλέσει τον Πέτρο Κόκκαλη να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του, εάν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν ως υποψήφιο στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πέτρος Κόκκαλης το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε την παραίτησή του μέσω του Facebook, με δήλωση που ανέφερε πως πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή της, η παράταξη δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Τώρα, σε νέο επεισόδιο, σε ανακοίνωση της παράταξης, που υπογράφουν οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι, αναφέρεται πως ο κ. Κόκκαλης ουδέποτε είχε θέσει τέτοιο θέμα έως τώρα, και πως αυτή θα σταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε πολιτική υπονομεύει το έργο της, «φωτογραφίζοντας» προφανώς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με αφορμή τη δήλωση του Πέτρου Κόκκαλη, οι κάτωθι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων δήλωσαν:

«Με έκπληξη διαβάσαμε τη δήλωση του Πέτρου Κόκκαλη. O «Πειραιάς Νικητής» είναι μια παράταξη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί συλλογικά και οι αποφάσεις λαμβάνονται μέσα από διαδικασίες με τη συμμετοχή όλων των εκλεγμένων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, έναν τρόπο λειτουργίας για τον οποίο ουδέποτε άλλωστε εξέφρασε οποιαδήποτε ένσταση.

Ο «Πειραιάς Νικητής» δημιουργήθηκε πριν από 5 χρόνια, με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσει το συμφέρον μόνο της πόλης του Πειραιά και των Πειραιωτών απέναντι σε οποιαδήποτε πολιτική η οποία το υπονομεύει».

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Αβραμίδης Παναγιώτης

Αγραπίδης Χρήστος

Αντωνάκου Σταυρούλα

Αργουδέλης Αλέξανδρος

Αστεριάδη Καλλιόπη

Βεντούρης Ανδρέας

Βοϊδονικόλας Σταύρος

Γαϊτανάρος Στυλιανός

Γέμελος Νικόλαος

Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά

Δαβάκης Γεώργιος

Ελληνιάδης Σταύρος

Ζηλάκου Χαραλαμπία

Καλαμακιώτης Νικόλαος

Καλογερόγιαννης Παναγιώτης

Καρβουνάς Νικόλαος

Κούβαρης Νικόλαος

Λαουλάκου Κυριακή

Μαντούβαλος Νικόλαος

Μαυριδάκης Εμμανουήλ

Μελάς Ιωάννης

Νικοπολίδης Αντώνιος

Νταϊφά Ειρήνη

Σδρένιας Χρήστος

Σιγαλάκος Κυριάκος

Τζεφεράκος Αλέξανδρος

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

Γκόλφης Νικήτας-Α΄ Δημοτική Κοινότητα

Αθανασίου Λίνα- Β΄ Δημοτική Κοινότητα

Λιακόσταυρος Χαράλαμπος -Γ΄ Δημοτική Κοινότητα

Πούλος Αναστάσιος- Δ΄ Δημοτική Κοινότητα

Βοϊδονικόλας Γιάννης -Ε΄ Δημοτική Κοινότητα».

Send this to a friend