Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Δημήτρης Αποστόλου: «Πιστέψατε ότι ο τέως της Βατίδου είπε τα αδιανόητα τυχαία;» (ΕΙΚΟΝΑ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο νέος υφυπουργός Παιδείας «τρολάρει» το παρελθόν του Τσίπρα –Τι είπε για τις καταλήψεις

Με «τρολάρισμα» για τον πρωθυπουργό και το «ένδοξο» μαθητικό παρελθόν του έμοιαζε η απάντηση του νέου υφυπουργού Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη, σε σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Με «τρολάρισμα» για τον πρωθυπουργό και το μαθητικό παρελθόν του έμοιαζε η απάντηση του νέου υφυπουργού Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη, σε σχετική ερώτηση στη Βουλή.

Ο κ. Μπαξεβανάκης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα, για τις διώξεις εναντίον μαθητών που συμμετείχαν σε καταλήψεις σχολείων σαν και αυτές του Πολυκλαδικού αμπελοκήπων την εποχή που φοιτούσε εκεί ο σημερινός πρωθυπουργός, είπε: «Δεν είναι μαθητική κινητοποίηση, όταν μια μικρή ομάδα μαθητών –τριών, πέντε, δέκα– πραγματοποιεί κλείσιμο του σχολείου, εν αγνοία της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπόλοιπων μαθητών και μάλιστα χωρίς να έχει τηρηθεί οποιοδήποτε είδος δημοκρατικής και συλλογικής διαδικασίας. Κάνουμε λάθος όλοι μας να χαϊδεύουμε αυτιά και να καλλιεργούμε την ψευδαίσθηση στους νέους ανθρώπους ότι αυτού του είδους οι κινήσεις αποτελούν δήθεν αγωνιστικές κινητοποιήσεις».

Για να συμπληρώσει: ««Αυτά τα πράγματα δεν ωφελούν τη Δημοκρατία. Αντίθετα, στρώνουν το χαλί σε αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση με τη Δημοκρατία. Και νομίζω ότι καταλαβαίνετε σε ποιους αναφέρομαι».

(πηγή: ΣΚΑΙ)

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σχεδόν 7 στους 10 ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ λένε ναι σε αλλαγή προέδρου– Ποιος προηγείται για την ηγεσία
Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Σας καλώ ως πατέρας σε πατέρα, μας κατηγορείτε ότι καλύπτουμε παιδεραστές και διακινούμε κύκλωμα ανηλίκων;
Νέα Δημοκρατία για ανάρτηση Πολάκη: Για όσους είχαν αμφιβολία ποιος βρίσκεται πίσω από τη χυδαιότητα #ΝΔ παιδεραστές
Γερουλάνος: Αυτό το οποίο συμβαίνει ξεπερνάει τα όρια του Υπουργείου Πολιτισμού και ζητάει στιβαρή και σοβαρή ηγεσία από όλους
Όλγα Κεφαλογιάννη για Μενδώνη: «Στην πολιτική καλό είναι να ζητάμε και συγνώμη και να αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί»
Μητσοτάκης: Δύσκολο να προχωρήσουμε σε σταδιακό άνοιγμα την 1η Μαρτίου