• Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου
  • 01:19

Αθήνα

15 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Ο Πεταλωτής υπενθυμίζει στον Ιγνατίου "τι ξέχασε" και τον αποδομεί!

Ο Πεταλωτής υπενθυμίζει στον Ιγνατίου "τι ξέχασε" και τον αποδομεί!

"Τολμά ξανά" ο Γιώργος Πεταλωτής να αμφισβητήσει τον δημοσιογράφο κ. Ιγνατίου παρά το  οτι την προηγούμενη φορά που το έκανε όπως αναφέρει σκωπτικά "πρώην μεγαλοπαράγοντας τηλεοπτικός με μάλωσε". Σε ανάρτηση του στο προφίλ του στα social media, o εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος είναι αποκαλυπτικός και αποδομεί ένα ένα τα όσα υποστηρίζει ο Ιγνατίου στο βιβλίο του. 

petalotis

"Την τελευταία φορά που αμφισβήτησα τον κ. Ιγνατίου πρώην μεγαλοπαράγοντας τηλεοπτικός με μάλωσε ...

Κοινός τους τόπος όλως τυχαίως το "πάθος" τους για τον Γαπ... Δικαίωμά τους βέβαια , αλλά κι εμεις έχουμε το δικαίωμα στην Αλήθεια .
Θα το ξανατολμήσω λοιπόν ...

Ο Ιγνάτιου λοιπόν "αποκάλυψε" , μιας και περίοδο Καραμανλή μάλλον δεν υπήρξε για τη χώρα , οτι το Νοέμβριο του 2009 ο Γιούνκερ μας πρόσφερε μίνι - μνημόνιο σωτηρίας , το οποίο ο Παπανδρέου δεν αποδέχτηκε με αποτέλεσμα να φθάσουμε στα μετέπειτα . Κι αυτό απο "πληροφορίες" του ...

Πόσο αστείο όμως είναι να πιστέψει κανείς οτι οι Ευρωπαίοι το Νοέμβριο του 2009... μας πρόσφεραν χρήματα (για δισεκατομμύρια μιλαμε ) όταν

1. Δεν υπήρχε κανένας μηχανισμός στήριξης και φυσικά ούτε ΔΝΤ εμπλεκόμενο για να τα παρέχει

2. Επ ουδενί είχαν πειστεί οτι το πρόβλημα δεν ειναι απλώς πρόβλημα ελλειμμάτων μας (για τα οποία ηδη είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση Παπανδρέου με τον προϋπολογισμό οτι θα το μειώσει κατα 4 μονάδες και τελικά τα μείωσε πολυ περισσότερο ) αλλά βαθιά συστημικό οπως αποδείχθηκε αργότερα και ο Παπανδρέου ήδη έτρεχε σε Μέρκελ, Σαρκοζί , Γιούνκερ κλπ για να τους πείσει για αυτό.

3. Ηταν ηδη πυρ και μανία με τη χώρα μας με τεράστια έλλειψη εμπιστοσύνης για τις αλχημείες Καραμανλή με τα στατιστικά στοιχεία και η χώρα μας στο ναδίρ της αξιοπιστίας

4. Οχι απλώς δεν μας δάνειζαν με τόση ευκολία , αλλά ακόμη και μια κίνηση κατευνασμού των αγορών που απαιτούνταν να γίνει απο αυτούς και την ζητούσε ο Παπανδρέου , ούτε καν αυτό έκαναν . Μολις μετά το 2012 με την απόφαση Ντράγκι έγινε αυτό και αφού ηδη προηγήθηκαν ολα τα άλλα.

Για ολα αυτά θα άξιζε νομίζω ο κ.Ιγνατίου να ρωτήσει τις πηγές του, έστω και εκ των υστέρων , μηπως και τα ξέχασε, όπως προφανώς ξέχασε οπως και πολλοί άλλοι πότε φούντωσε το χρέος και το έλλειμμα που τρέχαμε μετά εμεις να το μαζέψουμε ".

Send this to a friend