Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Περιμένω κι εγώ την εξήγηση της...»: λέει ο Πουλάκης για το επίδομα ενοικίου της Ράνιας Αντωνοπούλου - Σάλος στην κυβέρνηση

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η κυβέρνηση πληρώνει 12.000 ευρώ για το ενοίκιο του σπιτιού της Ράνιας Αντωνοπούλου, παρά την τεράστια περιουσία την οποία δηλώνει στο Πόθεν Εσχες της και τις καταθέσεις σε τράπεζες.

Ο Κώστας Πουλάκης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ, υποστήριξε πως «αυτή η κίνηση, αυτή η αποδοχή θολώνει ένα έργο το οποίο κάνει η ίδια υπουργός και αυτό με στεναχωρεί. Περιμένω κι εγώ την εξήγηση της κυρίας Αντωνοπούλου».

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα, υπήρχε αντίδραση και από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λαππά, που υποστήριξε ότι "αν είναι έτσι, υπάρχει θέμα" .

Στο ίδιο πάνελ, βρισκόταν και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος που υπογράμμισε πως «είναι καθαρό ότι υπάρχει ζήτημα» και πρόσθεσε πως «δεν είναι μόνο το ζήτημα το εισοδηματικό, είναι και ζήτημα αρχής».

Στο ερώτημα αν υπάρχει θέμα παραίτησης της κ. Αντωνοπούλου, ο αντιπρόεδρος της Βουλής απέφυγε να τοποθετηθεί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι περιμένει δήλωση της ίδιας που θα διευκολύνει την κυβέρνηση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην ίδια πρωινή εκπομπή, ανέφερε πως «αν υπάρχει και κατοικία, το κάνει πιο βαρύ. Το να επιλέγεις να μένεις στο νοίκι για να πάρεις την επιδότηση, ενώ είσαι πλούσιος και έχεις κατοικία».

Send this to a friend