Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Πέτρος Φιλιππίδης: «Παρέμβαση» του Ρουβίκωνα στο σπίτι του ηθοποιού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τοσουνίδης… προειδοποιεί: «Δεν θα τολμήσουν να διαλύσουν την Κ.Ο των ΑΝΕΛ»

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει όντως προσπάθεια να διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ ο κ Τοσουνίδης απάντησε πως « πιστεύω ότι δεν θα τολμήσουν να προχωρήσουν»

«Η στάση των ΑΝΕΛ διέπεται όλα αυτά τα χρόνια από την υπευθυνότητα, στο πλαίσιο λοιπόν άσκησης των κοινοβουλευτικών μας υποχρεώσεων και του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τοποθετούμαστε με ευθύνη πάντοτε σε κάθε πρόταση και νομοσχέδιο που κατεβαίνει, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και στο παρελθόν είχαμε διαφοροποιήσεις, ακόμα και όταν ήμασταν συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ότι είναι και απότοκο πλέον και των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων, αλλά πρώτα απ όλα είναι το θέμα της ευθύνης και της υπεράσπισης αυτών που πιστεύουμε», δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6.

[the_ad id=”493520″]

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει όντως προσπάθεια να διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ ο κ Τοσουνίδης απάντησε πως « πιστεύω ότι δεν θα τολμήσουν να προχωρήσουν σε μία τέτοια παραβίαση του κανονισμού, ο κανονισμός είναι σαφής»

Αναφορικά με τη διεύρυνση των συνεργασιών και το κάλεσμα του Πάνου Καμμένου στον κ. Βουλγαράκη, ο κ Τοσουνίδης είπε: « Είναι ένα ανοιχτό δημόσιο κάλεσμα προς τις πατριωτικές δυνάμεις. Εκεί μέσα υπάρχουν βέβαια και προβεβλημένα στελέχη του πολιτικού μας προσωπικού. Είναι όλοι καλεσμένοι κι αυτό περιλαμβάνει και ανθρώπους από το χώρο του Πατριωτικού ΠΑΣΟΚ»

Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Διέρρευσαν τα πρακτικά – Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ, τι απαντά το υπ. Υγείας
ΣΥΡΙΖΑ: «Τα πρακτικά επιβεβαιώνουν πως μοναδικός υπεύθυνος για το εξάμηνο lockdown είναι ο κ. Μητσοτάκης
Δένδιας: «Να μην κρύψουμε τις διαφορές με την Άγκυρα κάτω από το χαλί»
Δένδιας: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί κινητική και δραστήρια εξωτερική πολιτική»
Μητσοτάκης από Διώρυγα Κορίνθου: Τα έργα αποτελούν έναυσμα για τη συνολικότερη αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής
Συνεδρίαση ΚΟ ΚΙΝΑΛ: Η γκρίνια για τα ποσοστά, τις κλειστές διαδικασίες και… το ΠΑΣΟΚ