Αθήνα

17 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Κ. Τριαντάφυλλος σχολιάζει την παραίτηση του Αστυνομικού Διευθυντή Χίου! "Μόνο θλίψη..."

Ο Κ. Τριαντάφυλλος σχολιάζει την παραίτηση του Αστυνομικού Διευθυντή Χίου! "Μόνο θλίψη..."

Την αιφνίδια παραίτηση του Αστυνομικού Διευθυντή Χίου Ανδρέα Δαμίρη, προφανώς λόγω του προσφυγικού, σχολιάζει ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Χίο Κώστας Τριαντάφυλλος, εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, που δεν μπορεί να διαχειριστεί το προσφυγικό πρόβλημα.

[adsense]

"Όταν ένας σοβαρός αξιωματικός, Αστυνομικός Διευθυντής, παραιτείται, ο καθένας μας πλέον μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο Ανδρέας Δαμίρης, τίμησε το ρόλο του και υπηρέτησε τον τόπο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπερβαίνοντας τις περισσότερες φορές τον εαυτό του!", αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Τριαντάφυλλος και διερωτάται: "Η συγκυβέρνηση, από την οποία, δυστυχώς, λείπει η στοιχειώδης σοβαρότητα, πότε, επιτέλους, θα αναλάβει τις ευθύνες της;".

"Πώς είναι δυνατόν μία Ελληνική Κυβέρνηση να υπογράφει την μετατροπή των ακριτικών νησιών της Ελλάδας σε κέντρα κράτησης προσφύγων και μεταναστών, απαγορεύοντας τη μετακίνηση τους προς την ηπειρωτική χώρα, ενώ ταυτόχρονα οι ροές συνεχίζονται και διογκώνουν το πρόβλημα; Πώς γίνεται η χώρα να δέχεται, τους τελευταίους μήνες, τον ίδιο αριθμό μεταναστών με το 2014 αλλά να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στο ελάχιστο;", συνεχίζει ο Κώστας Τριαντάφυλλος καταλήγοντας: "Μόνο θλίψη!".

[adsense]

Σύμφωνα με το alithia.gr ο κ. Δαμίρης, φτάνοντας προφανώς στο "αμήν" με το προσφυγικό πρόβλημα, επικαλούμενος πάντως προσωπικούς λόγους, υπέβαλλε την παραίτησή του. Σύμφωνα με τη διαδικασία που υπάρχει μέχρι να γίνει δεκτή η παραίτηση τελεί εν αδεία και τον αναπληρώνει ο με βαθμό Αστυνομικού Υποδιευθυντή, Δημήτρης Αυγερινός.

Send this to a friend