Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor: «Κράξιμο» για τη μονομαχία με βάρη – «Απάνθρωπο», «απαράδεκτο», «βασανιστήρια», έγραψαν στο Twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Ο χρόνος κυλά αντίστροφα – Να φέρουν συμφωνία εντός 48 ωρών

Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει τώρα να κάνει τη πράξη τη δέσμευσή του για συμφωνία ενός 48 ωρών, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας το διαφαινόμενο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ο χρόνος κυλά αντίστροφα και ο πρωθυπουργός πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε η Φώφη Γεννηματά σε τηλεοπτικό της μήνυμα. Έκανε λόγο […]

Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει τώρα να κάνει τη πράξη τη δέσμευσή του για συμφωνία ενός 48 ωρών, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας το διαφαινόμενο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα και ο πρωθυπουργός πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε η Φώφη Γεννηματά σε τηλεοπτικό της μήνυμα.

Έκανε λόγο για αδιέξοδο για το οποίο ευθύνεται η ελληνική κυβέρνηση και οι «ακραίες δυνάμεις» στην Ευρώπη, και έδωσε έμφαση στην ανάγκη να μείνουν οι Έλληνες ενωμένοι.

«Τώρα είναι η ώρα του πρωθυπουργού, να κάνει πράξη τη δέσμευση του για συμφωνία εντός 48 ωρών. Να ξεπεραστεί η ασφυξία, η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια. Να ομαλοποιηθεί άμεσα η οικονομική δραστηριότητα και η κοινωνική ζωή στη χώρα. Ο κ. πρωθυπουργός οφείλει σήμερα, τώρα, να αναλάβει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες προς τους εταίρους μας, για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων» είπε.

Τόνισε ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την προοπτική μιας βιώσιμης συμφωνίας και προανήγγειλε επαφές με τους ευρωπαίους σοσιαλιστές προκειμένου να σταθούν αλληλέγγυοι στην Ευρώπη.

Μπακογιάννη για μετακίνηση εκτός Νομού το Πάσχα: Να ανοίξουμε με τεστ για να πάει ο κόσμος στα εξοχικά και τα χωριά του
Κρίσιμη εβδομάδα για… Πάσχα στο χωριό – Τα επιδημιολογικά δεδομένα και οι γενικότερες συνθήκες καθυστερούν τις αποφάσεις
Γεννηματά κατά κυβέρνησης: «Επιδείξατε ανεπάρκεια και ανικανότητα» – 5 προτάσεις από το Κίνημα Αλλαγής για τον Τουρισμό
Γερουλάνος κατά κυβέρνησης: Τα έχει κάνει μαντάρα- Πιστεύει ότι θα αγοράσει τη χαμένη αξιοπιστία της με τα χρήματα της ΕΕ
Πελώνη για κορονοπάρτι: Κάνουμε έκκληση στην κοινωνική ευθύνη όλων να τηρήσουν τα μέτρα
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άνοιγμα της εστίασης