Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πεταλωτής: "Οι... ένδοξες μέρες του 10 και του 11 δεν ξεχνιούνται εύκολα"

Πεταλωτής: "Οι... ένδοξες μέρες του 10 και του 11 δεν ξεχνιούνται εύκολα"

Με μια ανάρτηση τον στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Πεταλωτής σχολίασε τα δυο χθεσινά θλιβερά περιστατικά: το τραμπούκικο ντου στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου και το ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου.

Διαβάστε τι έγραψε:

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ - Χρυσαυγίτες και ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

Οι Χρυσαυγίτες ναζιστές, οι υμνητές της πιο στυγερής γενοκτονίας και της σφαγής δεκάδων εκατομμυρίων απο τον λατρεμένο τους Αδόλφο , "θίχτηκαν" απο τον Φίλη και διαδηλώνουν κατά της άρνησης της γενοκτονίας των Ποντίων .

Η δε εμπροσθοφυλακή τους σάπιζε μπροστά στα ΜΑΤ και όποιον "πολιτικό αλήτη προδότη " (οι ίδιοι εξάλλου όντως δεν ειναι πολιτικοί αλλά καραμπινάτοι ποινικοί ) σκέφθηκε να κατέβει στο Σύνταγμα , γιατί ήθελαν να είναι οι μοναδικοί που καπηλεύονται τον θάνατο χιλιάδων Ποντίων .

Οι ένδοξες μέρες του 10 και του 11 δεν ξεχνιούνται εύκολα . Εξάλλου αυτές τα έβγαλαν τα ζόμπι απο τους τάφους τους . Απο εκει που τους είχε βάλει η Δημοκρατία .

Γιαυτό και τα κόμματα που με μια φωνή μίλησαν μόνον για "ηθικούς αυτουργούς " ας μην προσπερνάνε με τόση ευκολία τους φυσικούς . Ηταν μπροστά τους και μάλλον δεν τους είδαν .

ΥΓ
Τα άλλα ζόμπι , τα δήθεν αναρχικά της ομάδας ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ , ελλείψει της προστάτιδός τους Κωνσταντοπούλου στη Βουλή , είπαν να ξεσκάσουν σήμερα διαλύοντας μια βιβλιοπαρουσίαση. Της Μαργαρίτας Παπανδρέου . Αν έκαιγαν και τα βιβλία ο Χίτλερ θα ήταν διπλά περήφανος σήμερα ..."

Send this to a friend