Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Βαρίδι ο Βαρουφακης λένε οι Γερμανοί

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Βαρίδι ο Βαρουφακης λένε οι Γερμανοί

Εντελώς διαφορετική εικόνα περιγράφει η γερμανική πλευρά για τις διαπραγματεύσεις ενώ στάζουν δηλητήριο για την Ελλάδα και κυρίως τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Οπως μετέδωσε το Mega, Γερμανός αξιωματούχος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες επιρρίπτοντας ευθύνες στον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Είμαστε απαισιόδοξοι γιατί δεν κινείται τίποτα. Κάθε τρεις ημέρες ο Βαρουφάκης παρουσιάζει νέες ιδέες» σχολίασε ο εν λόγω αξιωματούχος για να προσθέσει «Η χρεοκοπία είναι στο χέρι της Ελλάδας εμείς δεν εκβιαζόμαστε».

Σημείωσε, ακόμη, ότι η Κομισιόν δεν παίζει τον κεντρικό ρόλο στις διαπραγματεύσει σημειώνοντας ότι το Eurogroup θα είναι εκείνο που θα λάβει τις αποφάσεις.

Σημειωτέον ότι και το μεσημέρι Γερμανοί αξιωματούχοι σχολίαζαν με πολύ σκληρό τρόπο τα όσα δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης περί καταγραφής του Eurogroup της Ρίγα.

«Πλέον υπάρχει απόλυτη ρήξη εμπιστοσύνης. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στη Γερμανία θα του είχε ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη» σημείωσε χαρακτηριστικά ένας αξιωματούχος.

Πηγή: Χολή Βερολίνου: Δεν κινείται τίποτα – Φταίει ο Βαρουφάκης | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/208049/holi-verolinoy-den-kineitai-tipota-ftaiei-o-varoyfakis#ixzz3atK6kL97

Send this to a friend