Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Οταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση» - Τι είπε ο Καμμένος στην ομιλία του από Θεσσαλονίκη

«Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος  κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Υπουργός Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ είπε για τη συνεργασία των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν συνεργάστηκα με τον Αλέξη για να καλύψουμε τις κομπίνες του παρελθόντος, όπως έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Συνεργαστήκαμε για να σώσουμε την πατρίδα μας. Ο,τι έχουμε να πούμε το λέμε δημόσια και καθαρά». 

 Οπως είπε ο Τσίπρας στη συνεργασία μας δεν υπήρχε πουθενά το θέμα των Σκοπίων και της ονομασίας. Το θέμα για μας αποτελεί δέσμευση καταστατική. Οι ΑΝΕΛ έχουμε ξεκάθαρη θέση, δεν δεχόμαστε τον όρο Μακεδονία, τέλος. Δεν το κρύψαμε, δεν θα υποχωρήσουμε».

«Ποτέ δεν είχαμε καμία συνεργασία με αυτούς που θέλουν να κλέψουν την ιστορία μας. Δεν μπορεί να μην μιλήσουμε δημόσια για τις διαδικασίες που γίνονται στα Σκόπια αυτή τη στιγμή για να περάσει η συμφωνία. Πολλοί «καμμενολόγοι» μιλούν για τα tweet μου. Εδώ είναι Βαλκάνια να το συνειδητοποιήσουν όλοι, δεν είναι απλή υπόθεση. Από εδώ ξεκίνησε ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος και άναψαν πολλές φωτιές» ανέφερε και πρόσθεσε: «Θα τα ξαναπούμε τον Μάρτιο όποτε και αν έρθει η Συμφωνία. Η συμφωνία έχει ακόμα δρόμο μπροστά».

Send this to a friend