• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 07:40

Αθήνα

14 oC

αραιές νεφώσεις

Παπαχριστόπουλος: Αυτά που έκανε ο Χρυσοχοΐδης στα Εξάρχεια, έπρεπε να τα είχαμε κάνει εμείς

Tα όσα έγιναν στα Εξάρχεια μετά την πορεία του Πολυτεχνείου, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Tα όσα έγιναν στα Εξάρχεια μετά την πορεία του Πολυτεχνείου, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι «αυτά που έκανε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπρεπε να τα είχαμε κάνει εμείς» και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της ασφάλειας έπρεπε να είχε κάνει πολλά περισσότερα. «Έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς αυτά. Παρά το ότι έγινα αγριότητες σε επίπεδο ατομικό. Μπήκαν στα δικαστήρια και τους βαράγανε», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη, ο κ. Παπαχριστόπουλος διαφοροποιήθηκε και από την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με την οποία χαρακτήριζε την πορεία του Πολυτεχνείου αντικυβερνητική.

Σχολιάζοντας, τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα και: «Δεν βλέπω κάτι αρνητικό, καλά έκανε και πήγε. Η πορεία δεν ήταν αντικυβερνητική, αλλά είχε σκοπό να τιμήσει τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου».

Αναφορικά, πάντως με τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ εντός της ΑΣΟΕΕ, ο κ. Παπαχριστόπουλος επιχείρησε να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ότι «κοντάρια και μπουκάλια ουίσκι δεν αποτελούν οπλισμό»

Send this to a friend