• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 08:25

Αθήνα

21 oC

σποραδικές νεφώσεις

Παπαχριστόπουλος: Θα ζητήσω συνάντηση με τον Πρωθυπουργό...

Για την παραίτηση από τους ΑΝΕΛ αλλά και για τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις μίλησε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Για την παραίτηση από τους ΑΝΕΛ αλλά και για τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις μίλησε ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Η έδρα είναι δανεική ακόμα κι αν έχεις εκλεγεί με 100.000 ψήφους» είπε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι η έδρα πρέπει να επιστρέφεται στο κόμμα υπό το οποίο έγινε η εκλογή και ανάδειξη σου.

Ξεκαθάρισε τη θέση που πήρε για τον ονοματολογικό λέγοντας ότι στις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού γράφει καθαρά περί σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes , προσθέτοντας ότι «Το Μακεδονικό ήταν το τελευταίο αποκούμπι κάποιων ώστε να προκαλέσουν πρόωρες εκλογές».

Σε ερώτηση εάν θα ενταχθεί στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι: «Στήριζα, στηρίζω και θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθεια αυτής της κυβέρνησης να σηκώσει τη χώρα. Το ποιος θα είναι στις λίστες δεν το αποφασίζει καθένας μόνος του, θα είναι χαρά μου αν με εντάξει ο Πρωθυπουργός σε αυτή την προσπάθεια, με τι τρόπο δεν ξέρω. Θα ζητήσω συνάντηση με τον Πρωθυπουργό και θα χαρώ να μπω κι εγώ σε αυτήν την προσπάθεια».

 

Send this to a friend