Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

Παπαγγελόπουλος κατά Σαμαρά: «Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα»

Σκληρή απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον κατονόμασε ως «Ρασπούτιν», έδωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μέσω ανακοίνωσής του.

Σκληρή απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον κατονόμασε ως «Ρασπούτιν», έδωσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μέσω ανακοίνωσής του.

Στην ανακοίνωσή του, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, υποστηρίζει ότι «Ρασπούτιν στο χώρο της Δικαιοσύνης δεν υπάρχει σήμερα».

«Στο παρελθόν δεν ξέρω. Ενδεχομένως να υπήρξε και Ρασπούτιν και Μεσσαλίνα και δεν ξέρω τι άλλο» τονίζει ο κ. Παπαγγελόπουλος, που παράλληλα κάνει λόγο για προσπάθεια ορισμένων να «αποπροσανατολίσουν το λαό και να συγκαλύψουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες».

Όπως τονίζει, μέχρι σήμερα σιωπούσε λόγω της προσωπικής του πεποίθησης ότι αυτή την περίοδο η Ελλάδα έχει ανάγκη ήπιου πολιτικού κλίματος μέχρι τις εκλογές.

«Όσοι παρερμήνευσαν τη σιωπή μου θα “απολαύσουν” τώρα τα λόγια μου και τα γραπτά μου. Τελικά θα με αναγκάσουν να προσφύγω στη Δικαιοσύνη για να αποκαλύψω και να αντιμετωπίσω θεσμικά τους πραγματικούς σκευωρούς, τους παρανοϊκούς κακοήθεις συκοφάντες, τις μεθόδους και τα όργανα του παρακράτους που χρησιμοποιούν» υπογραμμίζει επίσης ο κ. Παπαγγελόπουλος, συνεχίζοντας:

«Υπενθυμίζω ότι του τέλους προηγείται η αρχή και η ενδιάμεση πορεία. Πριν φτάσει λοιπόν κανείς μέχρι το τέλος για να υπάρξει πλήρης εικόνα εύλογο είναι να ξεκινήσει από την αρχή. Αυτό προτίθεμαι να κάνω. Θα πιάσω το νήμα από την αρχή. Για όλους, για όλες και για όλα. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όπως λέει ο λαός μας και γι’ αυτό δεν μπορεί να πάει μακριά. Έτσι λοιπόν εγώ μπορώ να αντέξω τα ψέματά τους. Οι παρανοϊκοί, ραδιούργοι συκοφάντες τι θα κάνουν με την αλήθεια; Μπορούν να την αντέξουν;».

Send this to a friend