Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Μπάχαλο στους ΑΝΕΛ! Παπαχριστόπουλος: Δεν ξέρω τι λέει ο Τοσουνίδης, πρόταση μομφής από τη ΝΔ της διαπλοκής εγώ δεν ψηφίζω

Νέο επεισόδια στις εσωκομματικές συγκρούσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή και πάλι τη Συμφωνία των Πρεσπών, με τον βουλευτή του κόμματος Θανάση Παπαχριστόπουλο που «λοξοκοιτάζει» και προς ΣΥΡΙΖΑ να διαφωνεί με ενδεχόμενη πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε στους κόλπους των ΑΝΕΛ η δήλωση του εκπροσώπου τύπου Θεόδωρου Τοσουνίδη, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει το κόμμα του ενδεχόμενη πρόταση μομφής της ΝΔ, εάν κατατεθεί το 2009, εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών, μια δήλωση που προκάλεσε εμφύλιο στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

«Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Τοσουνίδης και αν έκανε λάθος και το διόρθωσε, ξέρω ένα πράγμα και μιλάω για τον εαυτό μου. Πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς και της μιντιακής δικτατορίας, των Offshore και των οικονομικών παραδείσων, δεν θέλω να ονοματίσω κανέναν, ο Παπαχριστόπουλος και όχι μόνο, δεν συμπλέει», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος (ΑΝΤ1), συνεχίζοντας να παίρνει αποστάσεις από το κόμμα του και τον Πάνο Καμμένο.

«Παλέψαμε για αυτά τα πράγματα για 3,5 χρόνια και δεν τα πετάμε. Αν ο κ. Τοσουνίδης έκανε λάθος ή όχι μου είναι αδιάφορο. Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε και καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός», συμπλήρωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος που άφηνε ανοιχτό τέτοιο ενδεχόμενο.

Send this to a friend