Αθήνα

 

27 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Βόλος: Ντυμένη νύφη η 14χρονη που έφυγε από τη ζωή – Πυροβολισμοί και τραγούδια στο Αλιβέρι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η «ανθρωπογεωγραφία» της νέας Κεντρικής Επιτροπής και το εσωκομματικό τοπίο μετά το Συνέδριο

Ένα νέο εσωκομματικό τοπίο διαμόρφωσε το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ το περασμένο Σαββατοκύριακο (21-22/05) και συνακόλουθα οι εκλογές για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Αυτό είναι το νέο λογότυπο

Στη Χαριλάου Τρικούπη εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις διεργασίες του Σαββατοκύριακου, με τον πρόεδρο του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη να δίνει το στίγμα για την Αναγέννηση και την ολική επαναφορά του κόμματος, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας αλλά και πολιτικής αυτονομίας εν όψει και των εθνικών εκλογών.


Βέβαια, μετά τις ομιλίες και τα όσα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό στάδιο Ταε Κβο Ντο, το οποίο το TheCaller «κάλυψε» δια ζώσης με live ανταπόκριση, σχολιασμό και δεκάδες συνεντεύξεις στελεχών, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στη λίστα των 301 εκλεγμένων μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Κυριαρχία Ανδρουλάκη

Ως γενικό συμπέρασμα, πέραν της ανανέωσης σε πρόσωπα και της παρουσίας της νέας γενιάς σε υψηλές θέσεις, θα μπορούσε να πει κανείς πως τα στελέχη, που εξελέγησαν, ανήκουν σε ποσοστό σχεδόν 70% στον πυρήνα των «προεδρικών», των υποστηρικτών δηλαδή του Νίκου Ανδρουλάκη.

Έτσι, λοιπόν, σχεδόν 6 μήνες μετά την πανηγυρική εκλογή του στις εσωκομματικές εκλογές ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ, ο κ. Ανδρουλάκης επαναβεβαιώνει την κυριαρχία του και στη νέα Κεντρική Επιτροπή, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπήρξαν αποκλεισμοί, καθώς εξελέγησαν οριζόντια οι «γραμμές» και φαίνεται πως θα εκπροσωπείται το «όλον ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ» στη νέα Κ.Ε.

Η «σαρωτική» πρωτιά Σπυρόπουλου και ο ενισχυμένος Ξεκαλάκης

Σημειώνεται, πως μετά την σύσταση της νέας Κ.Ε., ακολουθεί η εκλογή γραμματέα και του 31μελούς Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, δηλαδή, του καθοδηγητικού οργάνου επιρροής του κόμματος, που είναι υπεύθυνο για τη λήψη των κρίσιμων αποφάσεων.

Όσον αφορά στο νέο «άρχοντα της Χαριλάου Τρικούπη» ήτοι τον νέο Γραμματέα του κόμματος, μάλλον δεν υπάρχει αγωνία, καθώς η άνετη πρωτιά του στενού συνεργάτη του Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέα Σπυρόπουλου με 2.315 ψήφους αναμένεται να τον φέρει στη θέση αυτή.

Βέβαια, ενισχυμένος από αυτή τη διαδικασία βγαίνει και ο –επίσης- συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη και τέως Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, που αναδείχθηκε 3ος στη σειρά, με 1.232 ψήφους.

Ο εσωκομματικός πόλος Χριστοδουλάκη

Μεγάλο ενδιαφέρον, παράλληλα, συγκεντρώνει η ανάδειξη του απερχόμενου Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη στην 2η θέση με 1.480 ψήφους.

Ο κ. Χριστοδουλάκης, που είχε υποστηρίξει τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές ηγεσίας τον περασμένο Δεκέμβριο, συγκέντρωσε ψήφους από πολλές πλευρές, ενώ επιβεβαίωσε με την πολύ καλή του εκλογική επίδοση αλλά και την εκλογή πολιτικών του φίλων και υποστηρικτών του στην Κ.Ε., πως αναδεικνύεται ως εσωκομματικός πόλος εντός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Είναι χαρακτηριστικό πως από την πλευρά Χριστοδουλάκη εκλέγονται οι Μανώλης Αννέτης με 695 ψήφους, ο Νίκος Χούτας με 693 και ο Μηνάς Αναστασάκης με 666.

Οι «Παπανδρεϊκοί» κράτησαν δυνάμεις

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως το «Παπανδρεϊκό στρατόπεδο» φαίνεται πως κράτησε δυνάμεις. Είναι χαρακτηριστικό πως οι πρώην υπουργοί Μιχάλης Καρχιμάκης και Φίλιππος Σαχινίδης εξελέγησαν με 839 ψήφους και με 781 ψήφους αντίστοιχα.

Σε καλή θέση μάλιστα εκλέγεται ο πρόεδρος των τεχνικών του ΟΑΣΑ Απόστολος Ραυτόπουλος με 783 ψήφους.

Ιδιαίτερη αναφορά για τον Σίμο Δανιηλίδη, τον επί σειρά ετών δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών, που εκλέγεται με 808 ψήφους και ο οποίος είχε στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές τον Γ. Παπανδρέου.

Όπως επίσης και ο Παντελής Καμάς, άλλοτε Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, που εκλέγεται με 744 ψήφους και ο οποίος- επίσης- είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα Παπανδρέου.

Στους «Παπανδρεϊκούς»-φυσικά- κατατάσσεται και ο πρώην υπουργός Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος έλαβε 630 ψήφους, ο Δημήτρης Οικονόμου με 619 ψήφους, ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής με 551 ψήφους. ο-ανερχόμενος από τη νεολαία- Μιχάλης Κορδαλής με 504 ψήφους, αλλά και η Αφροδίτη Παπαθανάση με 320 σταυρούς.

«Υψηλές πτήσεις» για τους «Ανδρουλακικούς»

Η κυριαρχία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη αποτυπώνεται και στα πρόσωπα που συνθέτουν την πρώτη 20αδα, καθώς πέραν των κ.κ. Σπυρόπουλου-Ξεκαλάκη, από το «μπλοκ Ανδρουλάκη» εκλέγεται ο γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου με 985 ψήφους στην 4η θέση, υψηλή θέση και συγκεκριμένα 5ος ο- αναβαθμισμένος από αυτή τη διαδικασία Σωτήρης Παπαγεωργίου με 911 ψήφους, ο Άρης Καρβούνης με 796 ψήφους και ο Γεώργιος Λυμπερόπουλος με 803 ψήφους.

Εκλέγεται, παράλληλα, ο πρώην υπουργός και εκ των “θερμών” υποστηρικτών του Ν. Ανδρουλάκη στις εκλογές ηγεσίας, Πάρις Κουκουλόπουλος με 466 σταυρούς.

Στη νέα Κεντρική Επιτροπή θα είναι και οι- διαχρονικά- πολιτικές φίλες του Νίκου Ανδρουλάκη Νανά Βρυώνη, που έλαβε 458 ψήφους, και Πέννυ Δαλαμπούρα με 366 ψήφους.

Παράλληλα, εκλέγεται σχεδόν σύσσωμο το επικοινωνιακό επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ειδικότερα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος έλαβε 535 ψήφους, ο Γραμματέας Επικοινωνίας Παναγιώτης Βλάχος, που βοήθησε (και) επικοινωνιακά στη νίκη Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές, έλαβε 493, ο συνεργάτης του Ν. Ανδρουλάκη Βαγγέλης Τσόγκας εκλέγεται επίσης με 413 ψήφους, όπως επίσης και η Διευθύντρια του Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Έλενα Αναστασίου με 404 ψήφους.

Κατά τα άλλα, στα πρόσωπα του περιβάλλοντος Ανδρουλάκη ανήκουν και ο δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνου Γιάννης Λίτινας με 618 ψήφους, ο Δήμος Καπώνης από την Αιτωλοακαρνανία που εξελέγη με 570 σταυρούς, αλλά και ο αντιδήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Αντώνης Σαουλίδης με 578 ψήφους.

Τα υπόλοιπα «μπλοκ»

Όσον αφορά στα άλλα «ρεύματα» εντός του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο Παύλος Χρηστίδης, έχοντας ως «προίκα» και την καλή του εκλογική επίδοση στις εκλογές ηγεσίας, τον περασμένο Δεκέμβριο, εξελέγη 6ος με 871 ψήφους.

Ψηλά, με 801 ψήφους εκλέγεται ο Κώστας Πανταζής, που είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου στις πρόσφατες εκλογές ηγεσίας, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ρόλο θα συνεχίσει-σίγουρα- να παίζει στα τεκταινόμενα του κόμματος και ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας, που έλαβε 709 ψήφους και είναι άνετα στην πρώτη 30αδα. Παράλληλα, ακόμη ένας πρώην στενός συνεργάτης της Φ. Γεννηματά, ο Λάμπρος Παλάντζας θα είναι στη νέα Κ.Ε., καθώς συγκέντρωσε 4073 ψήφους.

Καλές επιδόσεις για το τρίτο κόμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, την ΕΔΕΜ του Απόστολου Πόντα, με εκπροσώπους τον Νίκο Ιωσήφ με 449 ψήφους, την Γεωργία Καζά με 311 και την Μαρία Μισέντου με 237.

Στις συνιστώσες του κόμματος, έρχεται πρώτη η «Πρωτοβουλία για τη Σοσιαλδημοκρατική Ανανέωση», που εκλέγει 15 στελέχη στην Κ.Ε., με προεξάρχοντα τον Θόδωρο Μαργαρίτη, που έλαβε 604 ψήφους, πρώτος, ουσιαστικά σε σταυρούς εκτός ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη, ο Στέφανος Παραστατίδης, μέχρι πρότινος γραμματέας οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής, επιχείρησε να κινηθεί αυτόνομα, συγκεντρώνοντας 594 ψήφους.

Η Αλεξάνδρα Σαγρή που ήταν στο Προεδρείο του Συνεδρίου και η οποία ήταν στην επικοινωνιακή ομάδα του Ανδρέα Λοβέρδου στις πρόσφατες εκλογές ηγεσίας, εκλέγεται με 433 σταυρούς.

Θέση στη νέα Κ.Ε. θα έχει, άλλωστε, και ο πρώην υπουργός και Πρόεδρος του Συνεδρίου Πέτρος Ευθυμίου.

Οι γκρίνιες, τα… θρίλερ και οι γυναίκες που εξελέγησαν χαμηλά

Την ίδια στιγμή, πάντως, δεν έλειψαν οι γκρίνιες στελεχών με μακρά ιστορία στο κόμμα, όπως για παράδειγμα του Χρήστου Πρωτόπαπα που βρέθηκε χαμηλά, στην 190η θέση, με 383 ψήφους, ωστόσο μπαίνει στη νέα Κεντρική Επιτροπή.

Θρίλερ για το αν εκλέγονται ή όχι είχαμε για τον μέχρι πρότινος Συντονιστή Δικτύου Νεολαίας του ΚΙΝΑΛ Γιώργο Τσούμα που έλαβε 383 ψήφους και για τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο που πήρε 367 ψήφους, θα είναι όμως αμφότεροι στη νέα Κ.Ε.

Σε κάθε περίπτωση, ξένισε το γεγονός πως οι γυναίκες, γενικά, δεν τα πήγαν καλά στις εκλογές, με την πρώτη 5αδα γυναικών να είναι η Έφη Χαλάτση με 672 ψήφους στην 29η θέση, η Πωλίνα Λάμψα στην 75η θέση με 560 ψήφους, η Κατερίνα Μπατζελή στην 77η θέση με 554 (από το «Παπανδρεϊκό στρατόπεδο») και οι Μάρα Κουκουδάκη με 545 και Σοφία Καγεώργη με 476 (από την πλευρά Ανδρουλάκη).

Αξίζει να επισημανθεί πως για τη σύνθεση του νέου οργάνου του κόμματος εφαρμόστηκαν οι ποσοστώσεις γυναικείου φύλου, νέων, αποδήμων και συνιστωσών.

Στα αξιοσημείωτα, τέλος, οι καλές επιδόσεις που σημείωσαν οι Θεόδωρος Λώλος με 819 ψήφους, ο Μιχάλης Τολίκας με 797 ψήφους, ο Χρήστος Σωτηρόπουλος με 747, ο Κωνσταντίνος Κωτσίδης με 658, ο Παναγιώτης Βιδάλης με 620 και ο Γιάννης Πούπκος με 627.

Πάντως, φάνηκε πως από την πλευρά Ανδρουλάκη έγινε προσπάθεια διασποράς των ψήφων, ενώ στην πλευρά Παπανδρέου δεν υπήρξε μεγάλη διασπορά και διαφάνηκε μια προσπάθεια εκλογής συγκεκριμένων προσώπων.

Αναλυτικά η σειρά κατάταξης των υποψήφιων με βάση την σταυροδοσία:

ΑΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΨΗΦΟΙ
1 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2315
2 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 1480
3 ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1232
4 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 985
5 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ 911
6 ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 871
7 ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 839
8 ΛΩΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 819
9 ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ 808
10 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 803
11 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 801
12 ΤΟΛΙΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 797
13 ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΑΡΗΣ 796
14 ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 783
15 ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 781
16 ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 771
17 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 747
18 ΚΑΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 744
19 ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 742
20 ΚΙΤΙΞΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 711
21 ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 709
22 ΟΘΩΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 709
23 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 702
24 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 699
25 ΑΝΝΕΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 695
26 ΧΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 693
27 ΠΑΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 692
28 ΚΟΥΡΟΓΙΩΡΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 676
29 ΧΑΛΑΤΣΗ ΕΦΗ 672
30 ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 671
31 ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ 666
32 ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 664
33 ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 658
34 ΚΑΡΑΜΠΙΖΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 649
35 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 646
36 ΖΩΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 644
37 ΖΑΡΠΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 643
38 ΦΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 638
39 ΡΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 630
40 ΠΟΥΠΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 627
41 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 623
42 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 620
43 ΒΙΔΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 620
44 ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 620
45 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 619
46 ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 619
47 ΛΙΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 618
48 ΠΑΠΠΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 617
49 ΣΜΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 616
50 ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 614
51 ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 614
52 ΜΟΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 610
53 ΡΑΠΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 608
54 ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΡΗΣ 604
55 ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 604
56 ΣΕΡΕΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 603
57 ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 602
58 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 594
59 ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 589
60 ΝΟΥΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 588
61 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 587
62 ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 578
63 ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 577
64 ΜΠΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 576
65 ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΟΣΜΑΣ 575
66 ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 574
67 ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ 574
68 ΒΑΡΔΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 572
69 ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ ΑΡΗΣ 572
70 ΚΑΠΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 570
71 ΜΕΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ 569
72 ΓΚΛΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 567
73 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 565
74 ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 564
75 ΛΑΜΨΑ ΠΩΛΙΝΑ 560
76 ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 559
77 ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 554
78 ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 551
79 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 550
80 ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 549
81 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 545
82 ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΑ 545
83 ΦΑΚΟΥΡΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 536
84 ΜΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 535
85 ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 532
86 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 530
87 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 514
88 ΖΙΜΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 513
89 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 513
90 ΡΟΖΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 513
91 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 511
92 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 511
93 ΜΠΟΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 509
94 ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 507
95 ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 504
96 ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 504
97 ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 499
98 ΝΑΟΥΜ ΧΡΗΣΤΟΣ 494
99 ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 494
100 ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 493
101 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 483
102 ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 483
103 ΧΑΡΑΖΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ 482
104 ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 479
105 ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 477
106 ΚΑΓΕΩΡΓΗ ΣΟΦΙΑ 476
107 ΚΥΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 476
108 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 476
109 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΙΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ 475
110 ΣΚΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 475
111 ΕΜΙΡΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 474
112 ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 472
113 ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 471
114 ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 470
115 ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΜΑΝΘΟΣ 468
116 ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ) 466
117 ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 466
118 ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΑΓΙΑ) 464
119 ΤΣΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 464
120 ΓΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ 463
121 ΒΑΒΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 462
122 ΒΡΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 462
123 ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 459
124 ΒΡΥΩΝΗ ΝΑΝΑ 458
125 ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 458
126 ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 456
127 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ 454
128 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 452
129 ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ 452
130 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 450
131 ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 449
132 ΙΩΣΗΦ ΝΙΚΟΣ 449
133 ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 448
134 ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ 446
135 ΔΑΒΙΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 445
136 ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 445
137 ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 445
138 ΒΕΝΙΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 444
139 ΚΟΝΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 443
140 ΜΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 442
141 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 440
142 ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 440
143 ΣΥΡΕΓΓΕΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 436
144 ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 436
145 ΤΣΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 435
146 ΓΚΑΝΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 434
147 ΖΑΠΑΡΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 433
148 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 433
149 ΛΙΟΥΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 433
150 ΣΑΓΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 433
151 ΔΗΜΤΣΙΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 432
152 ΜΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 432
153 ΓΚΑΖΟΥΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 431
154 ΜΠΟΥΛΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 430
155 ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 428
156 ΜΗΛΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 428
157 ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 426
158 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 425
159 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ) 423
160 ΔΑΦΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 422
161 ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 422
162 ΜΙΧΑΛΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 421
163 ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 419
164 ΚΑΡΑΝΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 418
165 ΤΖΙΟΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 418
166 ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ 418
167 ΖΑΝΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 416
168 ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 415
169 ΜΠΟΥΛΙΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 413
170 ΤΣΟΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 413
171 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 411
172 ΤΡΥΦΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 410
173 ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 407
174 ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΡΕΝΙΑ 405
175 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ 404
176 ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΒΑΙΟΣ 404
177 ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 404
178 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ) 402
179 ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 401
180 ΠΙΝΑΚΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 400
181 ΜΟΝΟΠΟΡΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ 399
182 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 397
183 ΠΡΙΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 395
184 ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 393
185 ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 392
186 ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 390
187 ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 389
188 ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 387
189 ΧΑΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 387
190 ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 383
191 ΤΣΟΥΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 383
192 ΒΑΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 382
193 ΔΗΜΑΔΑΜΑ ΖΕΦΗ 382
194 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΪΔΟΥΛΑ 381
195 ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 379
196 ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ 378
197 ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΑΜΩΝ 377
198 ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ 377
199 ΠΟΚΚΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 377
200 ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΑΡΙΟΣ 377
201 ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 377
202 ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 375
203 ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ 375
204 ΚΟΥΛΙΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 375
205 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 375
206 ΚΑΛΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 374
207 ΡΟΔΗ ΕΛΕΝΗ 370
208 ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 368
209 ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 368
210 ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 367
211 ΔΑΛΑΜΠΟΥΡΑ ΠΕΝΝΥ 366
212 ΤΣΙΜΟΥΡΤΟΣ ΖΗΣΗΣ(ΑΚΗΣ) 364
213 ΣΔΟΥΓΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 363
214 ΔΕΛΗΧΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 362
215 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 362
216 ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 361
217 ΜΠΕΗ-ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΥ ΡΩΞΑΝΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 360
218 ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 358
219 ΠΑΠΑΓΟΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 358
220 ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ 358
221 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ 357
222 ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 356
223 ΖΟΥΠΗ ΕΥΑΝΘΙΑ 356
224 ΤΕΡΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 355
225 ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ 354
226 ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 354
227 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 353
228 ΛΟΪΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 353
229 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 349
230 ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 347
231 ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΡΤΕΜΙΣ 347
232 ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 346
233 ΓΙΑΝΝΗΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 343
234 ΚΟΥΛΟΥΜΕΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 343
235 ΑΔΡΑΣΚΕΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 342
236 ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 340
237 ΕΜΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ 336
238 ΛΟΥΠΕΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 336
239 ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 335
240 ΣΙΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 335
241 ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ 333
242 ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ 331
243 ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 328
244 ΚΑΛΥΒΙΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 327
245 ΜΠΑΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 327
246 ΞΕΝΟΚΩΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 327
247 ΦΡΕΓΓΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ 325
248 ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ 322
249 ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) 322
250 ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 321
251 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 320
252 ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ 319
253 ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 318
254 ΝΤΑΛΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 317
255 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ 314
256 ΜΠΕΚΟΥ ΕΦΗ 314
257 ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ 312
258 ΚΑΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 311
259 ΖΥΜΠΙΔΗΣ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ 310
260 ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΕΛΛΗ 309
261 ΜΠΟΥΤΣΗ ΑΘΗΝΑ 309
262 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΓΓΕΛΑ 309
263 ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 307
264 ΛΑΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ 306
265 ΧΑΡΙΣΚΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 304
266 ΧΟΧΛΑΚΑ ΒΑΣΩ 304
267 ΚΟΥΣΚΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 303
268 ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΑΣΠΑ 303
269 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 303
270 ΦΑΝΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 302
271 ΝΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ 300
272 ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΡΑΧΗΛ 298
273 ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 298
274 ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ 297
275 ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 297
276 ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ 296
277 ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 295
278 ΣΕΝΕΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ 295
279 ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΟΘΩΝ 295
280 ΚΟΚΚΟΤΑ ΕΡΣΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ 293
281 ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΛΙΤΣΑ) 293
282 ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ 293
283 ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 289
284 ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 288
285 ΜΕΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 288
286 ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ 287
287 ΑΚΑΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 286
288 ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΦΗ 286
289 ΚΑΝΑΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 284
290 ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΛΓΑ 284
291 ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΧΡΥΣΑ 282
292 ΚΙΣΣΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 280
293 ΦΑΚΙΔΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 280
294 ΑΔΑΜ ΣΟΦΙΑ 279
295 ΑΡΜΕΝΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ 279
296 ΔΗΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑ 279
297 ΦΕΛΩΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ 278
298 ΚΟΡΔΟΠΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 276
299 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (ΜΕΛΙΝΑ) 273
300 ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 270
301 ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 268
302 ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ 266
303 ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 266
304 ΚΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΛΩΡΕΝ 264
305 ΣΗΜΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ 264
306 ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 264
307 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 261
308 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 259
309 ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 259
310 ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 259
311 ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 258
312 ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΔΑΝΑΗ 254
313 ΔΑΛΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 253
314 ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ(ΛΙΛΑ) 252
315 ΜΩΡΟΥ ΙΣΜΗΝΗ 251
316 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 250
317 ΤΣΕΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 250
318 ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 249
319 ΜΠΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 249
320 ΚΟΛΟΥΤΣΟΥ ΜΑΧΗ 248
321 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΠΗ 247
322 ΠΡΙΓΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ 246
323 ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ 244
324 ΤΣΑΤΣΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΕΒΙΝΑ) 243
325 ΖΩΝΤΗΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 241
326 ΜΑΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ) 240
327 ΒΕΝΤΟΥΡΑ-ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ 237
328 ΜΙΣΕΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ 237
329 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 237
330 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 234
331 ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 234
332 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 234
333 ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 233
334 ΚΑΛΠΑΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 233
335 ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 230
336 ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 229
337 ΣΠΥΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 226
338 ΟΦΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 220
339 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ 217
340 ΑΞΑΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 216
341 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ 215
342 ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 215
343 ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 212
344 ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 205
345 ΜΕΘΥΜΑΚΗ ΑΝΝΑ 204
346 ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΠΑΡΔΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 204
347 ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ 201
348 ΚΟΛΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ 200
349 ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΚΕΡΑΣΙΝΑ (ΣΟΥΛΑ) 196
350 ΜΑΝΤΖΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 196
351 ΓΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 195
352 ΚΟΥΚΗ ΑΚΡΙΒΗ 195
353 ΜΠΟΥΖΑΝΑ ΕΛΕΝΗ 195
354 ΦΡΟΝΙΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 195
355 ΜΠΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 194
356 ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 193
357 ΖΙΩΓΚΑΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ 191
358 ΜΠΙΤΖΑΡΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 191
359 ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 191
360 ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 190
361 ΜΠΑΓΙΩΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 189
362 ΤΑΡΚΑΣΗ ΒΑΡΒΑΡΑ 180
363 ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΤΑΣΟΣ 178
364 ΤΕΡΤΣΙΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 178
365 ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 177
366 ΔΑΤΣΕΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΝΑ) 177
367 ΤΣΑΦΟΥΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 174
368 ΜΑΡΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 171
369 ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΝΕΛΛΗ 171
370 ΠΑΝΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 167
371 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 162
372 ΣΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 157
373 ΦΟΥΡΝΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 157
374 ΣΟΥΛΗ ΣΤΕΛΛΑ 156
375 ΣΑΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 155
376 ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 153
377 ΔΑΛΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 151
378 ΖΙΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 151
379 ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 149
380 ΤΣΑΚΙΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΒΙΝΑ) 148
381 ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 143
382 ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ 143
383 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 142
384 ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 133
385 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 130
386 ΑΝΤΕΡΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 128
387 ΝΤΟΥΣΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 121
388 ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 120
389 ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ ΕΥΓΕΝΙΑ 119
390 ΤΣΙΧΛΗ ΙΩΑΝΝΑ 115
391 ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 111
392 ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 107
393 ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 103
394 ΣΦΗΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 100
395 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 97
396 ΚΟΣΚΟΒΟΛΗΣ ΣΥΡΟΣ 94
397 ΑΛΑΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 90
398 ΓΚΟΡΟΓΙΑΣ ΑΡΗΣ 89
399 ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 87
400 ΒΕΣΛΕΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΝΤΕΜΥ) 86
401 ΠΕΝΤΕΣΠΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 84
402 ΤΣΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 82
403 ΚΑΡΟΥΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 79
404 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 79
405 ΛΑΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 77
406 ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 76
407 ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 74
408 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 70
409 ΠΙΕΡΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 68
410 ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 67
411 ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΣΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 67
412 ΝΑΤΣΙΝΑ ΕΛΕΩΝΟΡΑ (ΝΟΡΑ) 67
413 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ 66
414 ΚΙΛΑΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 65
415 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 65
416 ΣΙΩΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 65
417 ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 62
418 ΠΕΤΡΑΣ ΜΑΡΙΟΣ 58
419 ΣΩΖΟΣ ΗΛΙΑΣ 57
420 ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ 56
421 ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 56
422 ΚΟΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 53
423 ΡΙΣΒΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 51
424 ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 49
425 ΜΠΑΧΑΤΟΥΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 49
426 ΝΤΑΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 48
427 ΦΕΣΣΙΑΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 47
428 ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 46
429 ΔΡΟΣΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 45
430 ΚΑΨΑΛΑΣ ΣΥΜΕΩΝ 44
431 ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ 42
432 ΠΑΣΑΛΙΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑ 42
433 ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗ – ΜΟΥΚΡΙΩΤΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ 41
434 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 41
435 ΡΙΖΟΣ ΘΩΜΑΣ 40
436 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 39
437 ΚΑΜΠΙΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 39
438 ΚΑΡΑΤΣΟΛΑ ΙΩΑΝΝΑ 39
439 ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) 39
440 ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 39
441 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 37
442 ΠΑΡΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 34
443 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 33
444 ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΘΩΜΑΣ 32
445 ΓΕΩΡΓΑΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 28
446 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 28
447 ΠΑΪΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 26
448 ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 23
449 ΜΑΤΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 22
450 ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 21
451 ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 20
452 ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 20
453 ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 18
454 ΦΟΥΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 18
455 ΜΟΥΡΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 17
456 ΥΦΑΝΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) 17
457 ΜΠΟΥΛΟΓΕΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 15
458 ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 13
459 ΑΓΙΟΥΤΑΚΗ ΜΑΡΘΑ 11
460 ΣΜΠΟΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 10
461 ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 9
462 ΓΙΑΡΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6
463 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5
464 ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 2

Στη νέα Κεντρική Επιτροπή εκλέγονται οι κάτωθι υποψήφιοι:

ΑΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
1 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
2 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
3 ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
4 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
5 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
6 ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
7 ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
8 ΛΩΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
9 ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
10 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
11 ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
12 ΤΟΛΙΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
13 ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΑΡΗΣ
14 ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
15 ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
16 ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
17 ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
18 ΚΑΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
19 ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
20 ΚΙΤΙΞΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
21 ΚΑΤΣΙΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
22 ΟΘΩΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
23 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
24 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
25 ΑΝΝΕΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
26 ΧΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
27 ΠΑΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
28 ΚΟΥΡΟΓΙΩΡΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
29 ΧΑΛΑΤΣΗ ΕΦΗ
30 ΔΡΟΥΛΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
31 ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΜΗΝΑΣ
32 ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
33 ΚΩΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
34 ΚΑΡΑΜΠΙΖΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
35 ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
36 ΖΩΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
37 ΖΑΡΠΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
38 ΦΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
39 ΡΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
40 ΠΟΥΠΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
41 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
42 ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
43 ΒΙΔΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
44 ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
45 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
46 ΤΡΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
47 ΛΙΤΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
48 ΠΑΠΠΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
49 ΣΜΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
50 ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
51 ΚΑΤΣΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
52 ΜΟΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
53 ΡΑΠΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
54 ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΡΗΣ
55 ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
56 ΣΕΡΕΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
57 ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
58 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
59 ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
60 ΝΟΥΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
61 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
62 ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
63 ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
64 ΜΠΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
65 ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΟΣΜΑΣ
66 ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
67 ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
68 ΒΑΡΔΑΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
69 ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ ΑΡΗΣ
70 ΚΑΠΩΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
71 ΜΕΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
72 ΓΚΛΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
73 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
74 ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
75 ΛΑΜΨΑ ΠΩΛΙΝΑ
76 ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
77 ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
78 ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
79 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
80 ΤΣΙΜΠΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
81 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
82 ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΑ
83 ΦΑΚΟΥΡΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
84 ΜΑΝΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
85 ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
86 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
87 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
88 ΖΙΜΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
89 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
90 ΡΟΖΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
91 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
92 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
93 ΜΠΟΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
94 ΣΚΛΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
95 ΚΟΡΔΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
96 ΠΕΤΡΙΤΖΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
97 ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
98 ΝΑΟΥΜ ΧΡΗΣΤΟΣ
99 ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
100 ΒΛΑΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
101 ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
102 ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
103 ΧΑΡΑΖΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
104 ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
105 ΣΚΑΦΙΔΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
106 ΚΑΓΕΩΡΓΗ ΣΟΦΙΑ
107 ΚΥΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
108 ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
109 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΙΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ
110 ΣΚΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
111 ΕΜΙΡΖΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
112 ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
113 ΒΡΟΝΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
114 ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
115 ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ ΜΑΝΘΟΣ
116 ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΠΑΡΙΣ)
117 ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
118 ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΝΑΓΙΑ)
119 ΤΣΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
120 ΓΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
121 ΒΑΒΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
122 ΒΡΥΛΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
123 ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
124 ΒΡΥΩΝΗ ΝΑΝΑ
125 ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
126 ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
127 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
128 ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
129 ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ
130 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
131 ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
132 ΙΩΣΗΦ ΝΙΚΟΣ
133 ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
134 ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ
135 ΔΑΒΙΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
136 ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
137 ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
138 ΒΕΝΙΤΣΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
139 ΚΟΝΙΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
140 ΜΑΝΔΑΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
141 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
142 ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
143 ΣΥΡΕΓΓΕΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
144 ΤΣΑΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
145 ΤΣΟΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
146 ΓΚΑΝΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
147 ΖΑΠΑΡΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
148 ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
149 ΛΙΟΥΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
150 ΣΑΓΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
151 ΔΗΜΤΣΙΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
152 ΜΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
153 ΓΚΑΖΟΥΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
154 ΜΠΟΥΛΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
155 ΒΡΕΤΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
156 ΜΗΛΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
157 ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
158 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
159 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ)
160 ΔΑΦΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
161 ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
162 ΜΙΧΑΛΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
163 ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
164 ΚΑΡΑΝΑΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
165 ΤΖΙΟΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
166 ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
167 ΖΑΝΝΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
168 ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
169 ΜΠΟΥΛΙΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
170 ΤΣΟΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
171 ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
172 ΤΡΥΦΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
173 ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
174 ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΡΕΝΙΑ
175 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
176 ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΒΑΙΟΣ
177 ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
178 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΙΑ)
179 ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
180 ΠΙΝΑΚΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
181 ΜΟΝΟΠΟΡΤΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ
182 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
183 ΠΡΙΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
184 ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
185 ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
186 ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
187 ΜΑΝΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
188 ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
189 ΧΑΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
190 ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
191 ΤΣΟΥΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
192 ΒΑΛΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
193 ΔΗΜΑΔΑΜΑ ΖΕΦΗ
194 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΪΔΟΥΛΑ
195 ΚΟΓΙΟΥΜΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
196 ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
197 ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΑΜΩΝ
198 ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
199 ΠΟΚΚΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
200 ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
201 ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
202 ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
203 ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ
204 ΚΟΥΛΙΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
205 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
206 ΚΑΛΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
207 ΡΟΔΗ ΕΛΕΝΗ
208 ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
209 ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
210 ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
211 ΔΑΛΑΜΠΟΥΡΑ ΠΕΝΝΥ
212 ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
213 ΜΠΕΗ-ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΥ ΡΩΞΑΝΗ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
214 ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
215 ΖΟΥΠΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
216 ΛΟΪΖΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
217 ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
218 ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΑΡΤΕΜΙΣ
219 ΣΙΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
220 ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
221 ΦΡΕΓΓΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
222 ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
223 ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
224 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
225 ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
226 ΜΠΕΚΟΥ ΕΦΗ
227 ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ
228 ΚΑΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
229 ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΕΛΛΗ
230 ΜΠΟΥΤΣΗ ΑΘΗΝΑ
231 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΓΓΕΛΑ
232 ΧΑΡΙΣΚΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
233 ΧΟΧΛΑΚΑ ΒΑΣΩ
234 ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΑΣΠΑ
235 ΦΑΝΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
236 ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΡΑΧΗΛ
237 ΑΛΕΒΙΖΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
238 ΣΕΝΕΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
239 ΚΟΚΚΟΤΑ ΕΡΣΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ
240 ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΛΙΤΣΑ)
241 ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ
242 ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
243 ΜΕΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
244 ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ
245 ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΦΗ
246 ΚΑΝΑΒΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
247 ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΛΓΑ
248 ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΧΡΥΣΑ
249 ΑΔΑΜ ΣΟΦΙΑ
250 ΑΡΜΕΝΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩ
251 ΔΗΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
252 ΦΕΛΩΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
253 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ (ΜΕΛΙΝΑ)
254 ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
255 ΚΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΛΩΡΕΝ
256 ΣΗΜΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ
257 ΣΤΑΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
258 ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
259 ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
260 ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΔΑΝΑΗ
261 ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ(ΛΙΛΑ)
262 ΜΩΡΟΥ ΙΣΜΗΝΗ
263 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
264 ΤΣΕΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
265 ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
266 ΜΠΙΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
267 ΚΟΛΟΥΤΣΟΥ ΜΑΧΗ
268 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΠΗ
269 ΠΡΙΓΚΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
270 ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ
271 ΤΣΑΤΣΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΕΒΙΝΑ)
272 ΖΩΝΤΗΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
273 ΜΑΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΑ)
274 ΒΕΝΤΟΥΡΑ-ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ
275 ΜΙΣΕΝΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
276 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
277 ΚΑΖΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
278 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
279 ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
280 ΚΑΛΠΑΚΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
281 ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
282 ΣΠΥΡΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
283 ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
284 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
285 ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
286 ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
287 ΜΕΘΥΜΑΚΗ ΑΝΝΑ
288 ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΠΑΡΔΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
289 ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
290 ΚΟΛΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
291 ΒΑΚΟΥΦΤΣΗ ΚΕΡΑΣΙΝΑ (ΣΟΥΛΑ)
292 ΚΟΥΚΗ ΑΚΡΙΒΗ
293 ΦΡΟΝΙΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
294 ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
295 ΖΙΩΓΚΑΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ
296 ΜΠΙΤΖΑΡΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
297 ΔΑΡΣΙΝΟΣ ΤΑΣΟΣ
298 ΤΕΡΤΣΙΝΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
299 ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΝΕΛΛΗ
300 ΠΑΝΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
301 ΦΕΣΣΙΑΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Ροή Ειδήσεων

02/07/2022 | 06:23

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο, 2 Ιουλίου

02/07/2022 | 06:00

O καιρός, σήμερα, Σάββατο 2 Ιουλίου: 40άρια και δυνατοί άνεμοι

02/07/2022 | 00:53

ΗΠΑ: Διαδηλώσεις στο Οχάιο μετά τον θάνατο Αφροαμερικανού που πυροβολήθηκε από αστυνομικούς

02/07/2022 | 00:42

Τζορτζ Τσούνης: «Οι καλύτερες ημέρες της Ελλάδας είναι μπροστά μας»

02/07/2022 | 00:25

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Πριν το baby shower, παντρεύτηκαν!

02/07/2022 | 00:19

Ραφήνα – Δολοφονία 42χρονου: Προφυλακιστέοι οι δύο 24χρονοι

02/07/2022 | 00:08

N. Aνδρουλάκης στη Βόρεια Εύβοια: «Αυτός ο τόπος δεν πρέπει να ξεχαστεί»

01/07/2022 | 23:52

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Μήνυμα «εκλογικής ετοιμότητας» από τη Ράνια Σβίγκου

01/07/2022 | 23:35

Super Κική: Τα αλλάζει όλα περιμένοντας το παιδί της

01/07/2022 | 23:27

«Για σένα αδελφέ μου»: H συγκίνηση της αδερφής του Mad Clip, Άσπας

01/07/2022 | 23:11

Ουκρανία: Η Ρωσία έπληξε με βόμβες φωσφόρου το Φιδονήσι

01/07/2022 | 23:07

Σασμός: Αυλαία με ματωμένο γάμο και έναν θάνατο που θα φέρει τα πάνω κάτω

01/07/2022 | 22:56

Πως αντέδρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην είδηση της αποφυλάκισής του

01/07/2022 | 22:49

Σαρώνει την Ευρώπη ο κορωνοϊός – «Καμπανάκι» από τον ΠΟΥ

01/07/2022 | 22:31

NBA καλεί Παπαγιάννη: Οι Μπακς βλέπουν ζεστά τον σέντερ του Παναθηναϊκού
Ψηφίσθηκε το νoμοσχέδιο για τις παρατάσεις μέτρων κατά της πανδημίας
Πρωτοφανής παρέμβαση Ερντογάν εν όψει εκλογών: Ελπίζω ο ελληνικός λαός να δώσει το μήνυμα μέσω της δημοκρατικής οδού στους κυβερνώντες
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αλλάζει ατζέντα μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Ενόχληση Μαξίμου για το Turkaegean
Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού
ΣΥΡΙΖΑ για TurkAegean: Ο Άδωνις Γεωργιάδης ταΐζει σανό τους ψηφοφόρους – Κάποιος να τον μαζέψει
Κεραμέως: Πριν τις 15 Αυγούστου οι βάσεις των Πανελλαδικών – Όλες οι αλλαγές για τη νέα σχολική χρονιά