Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Πέρκα (ΣΥΡΙΖΑ) για τις πέτρες αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια: Κάποιος έκανε... ανακαίνιση

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, σχολίασε από το κανάλι «Ε» την επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια αλλά και τα ευρήματα εκεί.

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, σχολίασε από το κανάλι «Ε» την επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια αλλά και τα ευρήματα εκεί.

Η Πέτη Πέρκα σχολιάζοντας τις πέτρες που βρέθηκαν εκεί, υποστήριξε πως «Κάποιος έκανε ανακαίνιση και υπήρχαν πέτρες σε σακούλες»!

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έκανε εφόδους σε σπίτια υπόπτων πριν και μετά τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο και σε μια από αυτές τις εφόδους, η οποία έγινε στις 18 Νοεμβρίου, σε δύο διαμερίσματα σε κτήριο επί της οδού Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, που βρέθηκαν εντός του χώρου, ενώ κατασχέθηκαν οκτώ αντιασφυξιογόνες μάσκες, τρεις κροτίδες, ναυτικό καπνογόνο και πέτρες.

«Το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί τις τελευταίες μέρες από τους συλληφθέντες, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ορμητήριο για την αποθήκευση και εκτόξευση αντικειμένων σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην Πλατεία Εξαρχείων, αλλά και χώρος απόκρυψης ατόμων που μετέχουν στις επιθέσεις αυτές» ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Όπως ανέφερε η αστυνομία στο δελτίο τύπου, το διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί για να χρησιμεύει ως «ορμητήριο για την αποθήκευση και εκτόξευση αντικειμένων σε επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών στην Πλατεία Εξαρχείων».

Send this to a friend