Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πεταλωτής: Άραγε τι δίνει η ΕΡΤ μετά το μαύρο και κυρίως τι θα δώσει;

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ ο Γιώργος Πεταλωτής αναφέρεται με ανάρτησή του στο facebook στην κρατική τηλεόραση.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ ο Γιώργος Πεταλωτής αναφέρεται με ανάρτησή του στο facebook στην κρατική τηλεόραση.

«Η ΕΡΤ μετά το μαύρο, τι δίνει άραγε και κυρίως τι θα δώσει σε όσους θα αντικαταστήσουν τους μέχρι χθες (αν μπορεί να αντικατασταθεί μια Ακριβοπούλου βέβαια ...)» αναρωτιέται μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πεταλωτής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Πεταλωτή:

Τα περί ΕΡΤ δεν με εκπλήσσουν. Πλέον. Μόνον μία απορία θα ήθελα να λύσω. Το 2009 βρήκαμε την ΕΡΤ, πέραν των άλλων, να δίνει 35άρια και 40άρια μισθούς τον μήνα σε διάφορες «φίρμες» για να μας ενημερώνουν, κατά το δοκούν άλλων κυρίως. Βάλαμε αμέσως πλαφόν τις 3.000 ευρώ το μήνα. Μην αντέχοντας την «υποβάθμιση» έφυγαν. Και γίνανε κάποιοι ορκισμένοι εχθροί μας φυσικά. Βρέθηκαν εργατικοί, αντικειμενικοί, αξιοπρεπείς που δούλεψαν με τους νέους μισθούς. Η απορία μου συνίσταται στο εξής: οι μισθοί από τότε, που η κρίση εκδηλώθηκε, αποκαλύφθηκε το βάθος της, η ανεργία στον δημοσιογραφικό κλάδο σαρώνει, πώς κυμαίνονται άραγε; Η ΕΡΤ μετά το μαύρο, τι δίνει άραγε και κυρίως τι θα δώσει σε όσους θα αντικαταστήσουν τους μέχρι χθες (αν μπορεί να αντικατασταθεί μια Ακριβοπούλου βέβαια ...). Αυτά θα μπορούσε να τα ρωτήσει και κάποιος Βουλευτής.

Send this to a friend