• Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου
  • 15:08

Αθήνα

7 oC

ψιχάλες μικρής έντασης

Θεοδωράκης για Καμμένο: Ανάλογα με τα ξενύχτια του αλλάζει θέσεις καθημερινά- ΑΝΕΛ: Φερέφωνο των διαπλεκόμενων ο κ. Θεοδωράκης

Απάντηση με σκληρούς χαρακτηρισμούς έδωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, με αφορμή την αναφορά του επικεφαλής του Ποταμιού στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο. 

Ο κ. Θεοδωράκης είχε τονίσει νωρίτερα σε συνέντευξή του πως «είναι επικίνδυνο ένας εθνικολαϊκιστής, ακραίων απόψεων και απρόβλεπτων αντιδράσεων να είναι στο υπουργείο Αμύνης».

Απαντώντας ο κ. Τοσουνίδης χαρακτήρισε τον επικεφαλής του Ποταμιού «φερέφωνο των διαπλεκόμενων» ο οποίος «δεν μπόρεσε να συμβιβαστεί εδώ και τρία χρόνια με την ιδέα πως υπουργός Άμυνας είναι ένας πολιτικός με αρχές και αξίες, ο Πάνος Καμμένος».

«Μέσα σε ένα "Ποτάμι" από λάσπες και ύβρεις όπου ζει, του είναι αδύνατον να καταλάβει ότι η ηθική είναι πάντοτε ισχυρότερη από την αχρειότητα που τον χαρακτηρίζει», πρόσθεσε και κατέληξε απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη: «Σταύρο, κάθε φορά που συκοφαντείς τον Πάνο Καμμένο, τον δικαιώνεις και τον δυναμώνεις»

Send this to a friend