• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 14:39

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

"Πυρά" ΚINHMAτος κατά olympia.gr: Καταγγέλλουν το ΠΑΣΟΚ, για ό,τι οι ίδιοι κάνουν από την αρχή της λειτουργίας του διαδικτυακού τους απόπατου

"Καταγγέλλουν το ΠΑΣΟΚ, για ό,τι οι ίδιοι, μισάνθρωποι και καλλιεργητές του διχασμού, κάνουν από την αρχή της λειτουργίας του διαδικτυακού τους απόπατου" τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αναφορικά με την επίθεση που εξαπέλυσε το site olympia.gr στο ΠΑΣΟΚ.

Το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, επισημαίνει πως: "Οι θρασύδειλοι, το παίζουν και τιμητές. Θεωρούμε αυτονόητο ότι, η δικαιοσύνη θα έχει κινηθεί ήδη αυτεπαγγέλτως" .

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Οι συνειδητοί, κατ’ επάγγελμα γκεμπελίσκοι του olympia.gr, που με τη γραφίδα τους κινητοποιούν και οπλίζουν το χέρι κάθε τραμπούκου, παρακρατικού και τρομοκράτη, κάθε δήθεν αγανακτισμένου και δήθεν πατριώτη, ανεξαρτήτως χρώματος, ως φίλοι και συνοδοιπόροι του Καμμένου και προσωρινώς, μέχρις ότου αλλάξουν πάλι στρατόπεδο, των συγκυβερνώντων του, ξεπέρασαν σήμερα ακόμη και τον κατάπτυστο εαυτό τους.

Καταγγέλλουν το ΠΑΣΟΚ, για ό,τι οι ίδιοι, μισάνθρωποι και καλλιεργητές του διχασμού, κάνουν από την αρχή της λειτουργίας του διαδικτυακού τους απόπατου.

Οι θρασύδειλοι, το παίζουν και τιμητές.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι, η δικαιοσύνη θα έχει κινηθεί ήδη αυτεπαγγέλτως.

Send this to a friend