Αθήνα

7 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Πύρινη» ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά «Πρώτου Θέματος»: «Χυδαίοι ψεύτες που συκοφαντούν…»

«Πύρινη» ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ κατά «Πρώτου Θέματος»: «Χυδαίοι ψεύτες που συκοφαντούν…»

Σφοδρή αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», με το κυβερνών κόμμα να εξαπολύει επίθεση, κάνοντας λόγο για «προσπάθεια συκοφάντησης και σπίλωσης».

Αφορμή για την επίθεση στην εφημερίδα από το κυβερνών κόμμα, αποτελούν οι κατά καιρούς αποκαλύψεις για διορισμούς συγγενών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και για τους μετακλητούς υπαλλήλους.

«Επειδή δεν υπάρχουν πραγματικά και ουσιαστικά επιχειρήματα προσπαθεί να τα εφεύρει προκειμένου να υποστηρίξει ότι "όλοι το ίδιο είναι», δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζει τους δημοσιογράφους του «Πρώτου Θέματος» «χυδαίους ψεύτες».

[adsense]

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

1. Εμφανίζει, ανώνυμα βέβαια, «στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ» να παραπονιέται γιατί δεν διορίστηκαν τα παιδιά του!

2. Εφευρίσκει, πάντα ανώνυμα, βουλευτή που δηλώνει δυσαρεστημένος με τους μετακλητούς υπαλλήλους.

3. Επαναφέρει το θέμα των απολυμένων υπαλλήλων από το δημόσιο, οι οποίοι επέστρεψαν στις θέσεις τους όταν έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ -γιατί άραγε;

4. «Τσιτάρει» τον Β. Λεβέντη που εκτοξεύει νούμερα μετακλητών χωρίς ούτε ένα στοιχείο.

5. Δημοσιεύει την ερώτηση βουλευτών της ΝΔ για δήθεν αύξηση μισθού των μετακλητών.

Στη συνέχεια η ανακοίνωση επισημαίνει:

1. Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου (Δεκέμβριος 2014) είχε 1.173 μετακλητούς. Σήμερα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει 618! Οι ισχυρισμοί του Πρώτου Θέματος, λοιπόν, είναι χυδαίο ψέμα.

2. Οι μετακλητοί υπάλληλοι αποχωρούν από την εργασία τους μόλις φύγει ο υπουργός- ακόμα και σε ανασχηματισμό. Καμία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει διορισμούς εκτός ΑΣΕΠ. Ας το χωνέψουν.

3. Οι αποδοχές των μετακλητών υπαλλήλων μειώθηκαν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

[adsense]

Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί την εφημερίδα «να δημοσιεύσει τους σχετικούς πίνακες και ό,τι στοιχείο έχουν και όχι τις φαντασιώσεις τους. Ακόμα τους προκαλούμε να αναρτήσουν τα σημειώματα για τους μετακλητούς στο site τους. Διαφορετικά, για ακόμα μια φορά, λειτουργούν ως χυδαίοι ψεύτες», και καταλήγει με το υστερόγραφο:

«Υποστηρίζουν ο Γραμματέας της Νεολαίας "βόλεψε στο Μαξίμου" διαδικτυακούς φίλους του! Τους ενημερώνουμε ότι τις επόμενες μέρες θα "βολευτεί" και ο... Μαρκ Ζούκερμπεργκ! Έλεος».

Send this to a friend