Αθήνα

27 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Πλακώθηκαν» Παπακώστα- Γεροβασίλη για τις κρίσεις στην Αστυνομία - Ποια απείλησε να παραιτηθεί

Μαύρες διαγράφονται οι σχέσεις της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της Υφυπουργού με αφορμή τις κρίσεις στην αστυνομία. Η Κατερίνα Παπακώστα έδειχνε σφόδρα ενοχλημένη με την Όλγα Γεροβασίλη γιατί όπως λένε οι κακές οι γλώσσες η τελευταία δεν μπήκε καν στον κόπο να την ενημερώσει για τις κινήσεις της. Αφορά στο προεδρικό διάταγμα που πέρασε από το Συμβούλιο της Επικρατείας και δίνει το δικαίωμα στον αρχηγό της Αστυνομίας  να προβεί σε έκτακτες  αναπληρώσεις κρίσεων. 

Η κυρία Παπακώστα είχε απειλήσει ακόμη και με παραίτηση αν γίνουν οι κρίσεις νωρίτερα σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Αρχικά οι δύο κυρίες του υπουργείου συναντήθηκαν στο εντευκτήριο της Βουλής στο γωνιακό τραπεζάκι αλλά τελικά η συνάντηση αυτή δεν είχε αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Παπακώστα είχε σήμερα ραντεβού για το θέμα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή. Η συνάντησή τους ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 12:00, και οι δύο έφτασαν στις 12:30 και ο κ. Τσίπρας έπρεπε άμεσα να ανέβει στο βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αμέσως μετά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, τη «φωτιά» προσπάθησε να σβήσει ο πρωθυπουργός με ένα τετ-α-τετ με την κυρία Παπακώστα, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες χωρίς επιτυχία.

Να θυμίσουμε ότι μετά την διαφωνία τους για τον διαβόητο νόμο Παρασκευόπουλου, που κατά την κ. Γεροβασίλη λειτουργεί ευεργετικά για το σωφρονιστικό σύστημα αλλά για την υφισταμένη της είναι αναγκαία η κατάργησή του είχε ακολουθήσει η δημόσια αντιπαράθεσή τους για τον τρόπο αντιμετώπισης του Ρουβίκωνα.

Send this to a friend