Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό αντίο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιούς προτείνει η κυβέρνηση για το Δ.Σ. του ΕΣΡ

Τον Λαοκράτη Βάσση πρότεινε για πρόεδρο του ΕΣΡ ο Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής

Τον Λαοκράτη Βάσση πρότεινε για πρόεδρο του ΕΣΡ ο Νίκος Βούτσης, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Για τη θέση του αντιπροέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής προτείνει τον Ροδόλφο Μορώνη. Για μέλη τους Βασίλη Καραποστόλη, Γιώργο Κόλλια, Λίλιαν Μήτρου, Φάνη Πετραλιά, Γιώργο Πλειό, και Γιάννη Τζαννετάκο.

Ο κ. Βάσσης είναι συγγραφέας και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς. Ο Ροδόλφος Μορώνης είναι δημοσιογράφος, πρώην υπηρεσιακός υπουργός επί κυβέρνησης Καραμανλή και κυβερνητικός εκπρόσωπος της υπηρεσιακής κυβέρνησης της Βασιλικής Θάνου.

[adsense]

Τα άλλα έξι μέλη- από τα επτά συνολικά καθώς η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι η μόνη που έχει απομείνει από την προηγούμενη σύνθεση- είναι ο καθηγητής επικοινωνίας και πολιτισμού Βασίλης Καραποστόλης, ο Γεώργιος Κόλλιας από την Εθνική Τράπεζα με ειδικότητα τα οικονομικά των ΜΜΕ, η καθηγήτρια ΑΕΙ Λίλιαν Μήτρου, η δημοσιογράφος και γραμματέας μορφωτικού ιδρύματος της ΕΣΗΕΑ Φανή Πετραλιά, ο καθηγητής ΜΜΕ του ΕΚΠΑ Γιώργος Πλειός και ο πρώην γενικός διευθυντής της ΕΡΑ και υποψήφιος της ΝΔ για την υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς επί Κώστα Καραμανλή, Γιάννης Τζανετάκος.

Γιώργος Τράγκας: Στο κόμμα του και ο Γιάννης Δημαράς – Υπέγραψαν διακήρυξη συνεργασίας
Παύλος Γερουλάνος: Να χτίσουμε νέες σχέσεις εμπιστοσύνης
Η… «γαλάζια» ντρίπλα αιφνιδιασμού με την ψήφο των αποδήμων – Γιατί μιλούν για «κωλοτούμπες» του ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση και ΝΔ
Τι θα ισχύσει για το λιανεμπόριο και πώς θα ληφθούν οι αποφάσεις για το Πάσχα
Βουλή: Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου για την άρση των περιορισμών στην ψήφο των Αποδήμων
Μητσοτάκης: Πετυχημένα τα self test – Ακολουθούν εργαζόμενοι σε λιανεμπόριο, ΜΜΜ και delivery