Αθήνα

14 oC

ελαφρές νεφώσεις

Πόντας στο TheCaller: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ως αντίβαρο σε μια "κενολεκτική" πολιτική αναζήτηση των δυο θεωρητικά μεγάλων που δεν ενδιαφέρονται για τη χώρα

Στην κάμερα του TheCaller WEB TV μίλησε ο πρόεδρος της ΕΔΕΜ και υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Πειραιά Απόστολος Πόντας εν όψει των εθνικών εκλογών και φυσικά με αναφορά στην πολιτική επικαιρότητα.

Στην κάμερα του TheCaller WEB TV μίλησε ο πρόεδρος της ΕΔΕΜ και υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Α’ Πειραιά Απόστολος Πόντας εν όψει των εθνικών εκλογών και φυσικά με αναφορά στην πολιτική επικαιρότητα.

Ο κ. Πόντας, αφού έσπευσε να χαρακτηρίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο "τεράστιο πολιτικό μέγεθος", λέγοντας πως "ήταν αυτός που έκανε πραγματική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη περισσότερο και από τη ΝΔ", πρόσθεσε πως "η κα Γεννηματά πήρε την ορθή απόφαση μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της" και σχολίασε πως "όσο πηγαίνουμε στις εκλογές και αναλωνόμαστε σε αυτή τη συζήτηση, μειώνεται η σημασία των εκλογών".

Όπως είπε ο ίδιος "δεν πρέπει να χάνουμε τη μεγάλη εικόνα που είναι η θέση της χώρας σε διεθνές, ευρωπαϊκό και γεωπολιτικό επίπεδο απέναντι στους γείτονές της, στο πως η χώρα θα καταφέρει να περάσει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και διάσωσης και πως θα την οδηγήσουμε μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες".

Κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και συγκεκριμένα το ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Πόντας υποστήριξε πως "οι πολίτες θεώρησαν δευτερεύοντα τα θέματα που βάλαμε, δεν έλαβαν σοβαρά υπόψη το μήνυμά μας, πιστεύοντας ότι το δίλημμα που έπρεπε να μπει ήταν να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ... Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο το ποσοστό, αλλά διατηρήσαμε και τις δυνάμεις μας και δεν πέσαμε. Αυτή είναι η βάση που πρέπει να χτίσουμε για τις εκλογές που έρχονται και να προσπαθήσουμε να το αυξήσουμε".

Ο ίδιος υπερτόνισε τη σημασία εν όψει εκλογών "να υπάρχει ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ως αντίβαρο σε μια κενολεκτική πολιτική αναζήτηση των δυο θεωρητικά μεγάλων που δεν ενδιαφέρονται για τη χώρα".

Τέλος, εξήγησε γιατί κατέρχεται υποψήφιος στην Α' Πειραιά, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως "επιλέγω τον Πειραιά γιατί έχω δουλέψει πάνω από 15 χρόνια στην περιοχή, ξέρω την ανθρωπογεωγραφία", υπερθεματίζοντας για τη σημασία που έχει ο Πειραιάς για την οικονομία της χώρας.

"Θα δώσω προσωπικά ό, τι έχω για να καταφέρουμε  όλοι αυτοί που μάς λείπουν να ξαναέρθουν σε μας, να προσθέσουμε και να πολλαπλασιάσουμε πρόσωπα", έκλεισε την τοποθέτησή του ο κ. Πόντας.

Send this to a friend