Αθήνα

16 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Ανείπωτη τραγωδία! Έχασε τη ζωή του και ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που πέθανε από αλλεργικό σοκ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι: “Η επέτειος του 1821 γιορτάζεται σε μια συγκυρία που απαιτεί πολλές επαναστάσεις”

Μήνυμα για την επέτειο της επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821 στέλνει το Ποτάμι, αναφέροντας πως "γιορτάζεται σε μια συγκυρία που απαιτεί πολλές επαναστάσεις, ειρηνικές και αποτελεσματικές"

Μήνυμα για την επέτειο της επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821 στέλνει το Ποτάμι, αναφέροντας πως “γιορτάζεται σε μια συγκυρία που απαιτεί πολλές επαναστάσεις, ειρηνικές και αποτελεσματικές”.

[adsense]

“Επανάσταση απέναντι στο καθεστώς της κομματοκρατίας και της ανισότητας που κυριαρχεί και διχάζει την κοινωνία μας και εξακολουθεί να πνιγεί τις υγιείς δυνάμεις της χώρας. Επανάσταση απέναντι σε όσους αρκούνται σε μια χώρα αδύναμη με την μεσαία τάξη διαλυμένη και την οικονομία παραπαίουσα.Επανάσταση απέναντι σε όσους δυναμιτίζουν τη δημοκρατική δύναμη της συναίνεσης για να εξασφαλίσουν μια προσωρινή πολιτική κυριαρχία. Επανάσταση απέναντι σε πόσους βλέπουν τα σημερινά θύματα τις αδικίας και του παραλογισμού, τους πρόσφυγες, ως ευκαιρία να ξεσκονίσουν τα λάβαρα του λαϊκισμού και της δαιμονοπoίησης ανθρώπων και θρησκειών”, αναφέρει μεταξύ άλλων το Ποτάμι.

“Το φως που άναψε η Γαλλική επανάσταση και μετά η ελληνική και οι άλλες του 19ου αίωνα σήμερα έχει έναν στόχο: Τη μετεξέλιξη των εθνικών ολοκληρώσεων σε μια πολύ ευρύτερη, την Ευρωπαϊκή. Χωρίς εκπτώσεις, με πολύ υπομονή, σταθερότητα και αποφασιστικότητα”, καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Νίκος Παπανδρέου αρνείται ότι θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
Ο Χρυσοχοΐδης ζήτησε συγγνώμη για τη σύλληψη των εννέα γυναικών στο Σύνταγμα – «Ήταν υπερβολή»
Συνέχεια στην αποκλιμάκωση των κρουσμάτων θέλουν ειδικοί και κυβέρνηση – Ξεκινά η κατάρτιση του πλάνου για τη σταδιακή άρση του lockdown, αν…
Κάλεσμα Μητσοτάκη σε Έλληνες εξωτερικού: Μισό φόρο εισοδήματος θα πληρώνουν για 7 χρόνια όσοι επιστρέψουν στην Ελλάδα
Πώς βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες δημοσκοπήσεις
Πέτσας: «Δεν μπορούμε να είμαστε συνεχώς σε lockdown»